Home TOP NEWS Μέρος των εσόδων από το φιλικό πάνε στους πληγέντες της Αττικής και...

Μέρος των εσόδων από το φιλικό πάνε στους πληγέντες της Αττικής και το Hope For Children

 


Οι πράσινοι με ανακοίνωση ενημέρωσαν για την απόφαση τους να δώσουν μέρος των εσόδων και λαχνός εισφοράς στο φιλικό με τον Παναθηναϊκό, για τους πληγέντες της Αττικής και το Hope For Children.

Η σχετική απόφαση:

«Μετά από απόφαση της ΟΜΟΝΟΙΑ Ποδόσφαιρο, στο πλαίσιο της κοινωνικής της ευθύνης, μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια και τις χορηγίες του φιλικού αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ – Παναθηναϊκός, θα προσφερθούν για στήριξη των πληγέντων από τις φονικές πυρκαγιές της Αττικής, αλλά και στον Διεθνή Ανθρωπιστικό Οργανισμό “Hope For Childern”.

Επίσης, θα κυκλοφορήσει στο γήπεδο λαχνός για επιπλέον οικονομική βοήθεια. Ο λαχνός θα διατίθεται έξω από τις εισόδους του σταδίου ΓΣΠ, αλλά και στις κερκίδες κατά τη διάρκεια και στο ημίχρονο του αγώνα. Θα έχει αξία €2 και δώρο μια επίσημη φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ 2018-19, με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών.

Πριν από την έναρξη της φιλικής αναμέτρησης, θα τηρηθεί μονόλεπτος σιγή εις μνήμη των θυμάτων από τις πυρκαγιές.

Στο Θεωρείο 24 θα φιλοξενηθούν παιδιά από το “Hope For Children”. Το Θεωρείο 24 θα κρατηθεί από την ΟΜΟΝΟΙΑ Ποδόσφαιρο, για την αγωνιστική περίοδο 2018-19, ώστε σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να φιλοξενούνται ευπαθείς ομάδες συνανθρώπων μας».