Home TOP NEWS Ολίβα: «Ξεχωρίζω τα πρώτα 20 λεπτά»

Ολίβα: «Ξεχωρίζω τα πρώτα 20 λεπτά»


Ο Χουάν Κάρλος Ολίβα έμεινα ικανοποιημένος για το θετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και δηλώνει πως θέλει η ομάδα του να αποδίδει όπως το πρώτο 20λεπτο σήμερα κόντρα στην Αλκή.

Ολίβα: Έχουμε δει ένα παιχνίδι με πολύ διαφορετικά μέρη. Η ΟΜΟΝΟΙΑ που περιμένει ο κόσμος είναι αυτή που είδαμε στα πρώτα 20 λεπτά. Αλλά δεν έχω να πω κάτι κακό για τους παίκτες μου. Πιστεύω δεν καταφέραμε στο δεύτερο ημίχρονο να βάλουμε άλλο ένα γκολ και ο αντίπαλος ξεκίνησε να παίζει καλύτερα. Νομίζω φάνηκε η ανάγκη των παικτών, είχαν όρεξη για να δώσουν αυτό που θέλει ο κόσμος. Αυτή τη τελευταία βδομάδα είχαν όλοι όρεξη για τη νίκη. Έχουμε χρόνο και δουλειά ακόμα. Είχαμε λεπτά στο δεύτερο μέρος με νεύρα και ανασφάλεια και θα τα διορθώσουμε. Το μόνο που είπα στους παίκτες είναι να ηρεμήσουν για να ρθει το ζητούμενο. Συγχαρητήρια στην Αλκή, ήταν πολύ καλός αντίπαλος. Είναι σημαντικό για τη ψυχολογία που νικήσαμε.

Σακκάς: Η ΟΜΟΝΟΙΑ μας έχει αιφνιδιάσει στο πρώτο ημίχρονο. Παρόλο που γνωρίζαμε πως θα κατέβαιναν δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε. Στο δεύτερο ημίχρονο έγινε περισσότερη πίεση από εμάς και καταφέραμε να κρατήσουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ μακριά. Η Αλκή θα είναι ακόμα καλύτερη στη συνέχεια.