Home TOP NEWS Παρουσιάζει τις νέες επίσημες εμφανίσεις και το μέγα χορηγό

Παρουσιάζει τις νέες επίσημες εμφανίσεις και το μέγα χορηγό


Σε συνέντευξη Τύπου θα παρουσιάσει η ΟΜΟΝΟΙΑ τις νέες εμφανίσεις για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019, όπως και το νέο μέγα χορηγό της ποδοσφαιρικής ομάδας. Οι “πράσινοι” έστειλαν πρόσκληση στους δημοσιογράφους για να καλύψουν τη διάσκεψη, που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 20 Αυγούστου στο ξενοδοχείο Hilton Park.

Διαβάστε επίσης: Η Fonbet θα είναι ο μεγάλος χορηγός

Η ιστοσελίδα μας θα βρίσκεται εκεί και θα σας μεταφέρει όλα όσα λεχθούν. Συντονιστείτε αρχές της επόμενης βδομάδας το μεσημέρι λοιπόν, για να δείτε βίντεο και φωτογραφικό υλικό από τη διάσκεψη. Δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση για μελλοντική εκδήλωση όπου θα μπορούν οι φίλοι της ομάδας να βρεθούν μαζί με τους ποδοσφαιριστές, όπως έγινε σε προηγούμενες χρονιές, όμως ίσως προκύψει στην πορεία.

Άλλωστε με αρκετές κινήσεις που έγιναν έως τώρα από την εταιρεία που διαχειρίζεται το ποδοσφαιρικό τμήμα, φάνηκε ότι από τις προτεραιότητες που τέθηκαν είναι να φέρουν και να κρατήσουν κοντά τον κόσμο! Σίγουρα όσες εισηγήσεις φτάνουν στα γραφεία της ομάδας μελετούνται και είναι σχεδόν βέβαιο πως στάλθηκε ιδέα για κάποιο event όπου θα μπορεί ο κόσμος να φωτογραφηθεί με τους παίκτες και να πάρει αυτόγραφα.