Home TOP NEWS Πρωταθλητής με το τριφύλλι στο στήθος σε ΚΕΠΟ και ΚΟΠ

Πρωταθλητής με το τριφύλλι στο στήθος σε ΚΕΠΟ και ΚΟΠ

 


Ακόμη μια ιστορική μορφή της ιστορίας του συλλόγου προστέθηκε στην κατηγορία κορυφαίοι ποδοσφαιριστές της επίσημης ιστοσελίδας και πρόκειται για τον Ανδρέα Κακουλλή. Αναλυτικά:

Αγωνίστηκε με το τριφύλλι στο στήθος από το 1950 μέχρι και το 1963. Από τη σεζόν 1954-1955 είχε πιο ενεργό ρόλο στην ομάδα και ήταν βασικός στους περισσότερους αγώνες. Σε 14 χρόνια παρουσίας στους «πράσινους», κατέγραψε 113 συμμετοχές, σκόραρε 20 γκολ και κατέκτησε συνολικά έξι τίτλους.

Ήταν από τους ποδοσφαιριστές που κράτησαν την ΟΜΟΝΟΙΑ την πρώτη περίοδο παρουσίας της, καθώς εντάχθηκε στις τάξεις της μόλις δύο χρόνια μετά την ίδρυσή της. Εκείνο τον καιρό η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν κυρίαρχη στις διοργανώσεις της ΚΕΠΟ. Πανηγύρισε δύο πρωταθλήματα και τρία κύπελλα ΚΕΠΟ.

Αγωνιζόταν στη θέση του πλάγιου επιθετικού και κύριο στοιχείο του ήταν η ταχύτητα. Επιπλέον, ήταν δημιουργικός ποδοσφαιριστής, με έφεση στο σκοράρισμα. Υπήρξε μέλος της ομάδας που κατέκτησε αήττητη το πρωτάθλημα του 1960-1961, το πρώτο που κέρδισε η ΟΜΟΝΟΙΑ μετά την ένταξή της στην ΚΟΠ.

Ο Ανδρέας Κακουλλής γεννήθηκε στο Γέρι το 1936.

Δείτε εδώ την ενότητα: «Κορυφαίοι Ποδοσφαιριστές»