Home TOP NEWS Τι ισχύει με τα εισιτήρια και την κάρτα φιλάθλου στο γήπεδο, την...

Τι ισχύει με τα εισιτήρια και την κάρτα φιλάθλου στο γήπεδο, την ημέρα του αγώνα

Η επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ υπενθυμίζει τι ισχύει με τα εισιτήρια και τη κάρτα φιλάθλου. Αυτούσια η ανακοίνωση της:


 

Πληροφορίες για τους φιλάθλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αναφορικά με τον σημερινό αγώνα με την Αλκή, για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

– Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 20:00.

– Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες:

ΚΕΡΚΙΔΑΚανονικόΜαθητικόΠαιδικό
Δυτική Κάτω Διάζωμα€15
Δυτική Πάνω Διάζωμα€15€10€1
Ανατολική€12€10€1

 

ΒΟΡΕΙΑΤμήματαΓενική ΕίσοδοςΠαιδικό
Οικογενειακό Τμήμα *116-122, 213-218€10€1
Μεμονωμένα114, 115, 210, 211, 212€10

* Στο Οικογενειακό Τμήμα της Βόρειας κερκίδας, θα πρέπει το κανονικό εισιτήριο να συνδυάζεται με τουλάχιστο ένα παιδικό εισιτήριο. Το παιδικό εισιτήριο διατίθεται σε παιδιά κάτω των 14 χρονών.

– Τα ταμεία και οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν στις 17:30.

– Σύμφωνα με τη νομοθεσία, από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, για να μπορεί ο φίλαθλος να προμηθευτεί εισιτήριο και να εισέρχεται σε στάδια πρώτης κατηγορίας, θα πρέπει απαραιτήτως να έχει εκδώσει κάρτα φιλάθλου, την οποία θα πρέπει να επιδεικνύει κατά την είσοδό του στο στάδιο.

– Οι κάτοχοι Εισιτηρίου Διαρκείας 2018-19, θα πρέπει να το συσχετίσουν με την Κάρτα Φιλάθλου τους, προκειμένου να ενεργοποιηθεί. Σε διαφορετική περίπτωση, δεν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Η συσχέτιση μπορεί να γίνει στα εκδοτήρια “ΟΜΟΝΟΙΑ – PrimeTel”, είτε στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: https://online.theasis.cy.net/koa/team/omonoia/

– Θα λειτουργούν συνεργεία έκδοσης Κάρτας Φιλάθλου, στο χώρο του ΓΣΠ, από τις 09:00-15:00 και 16:00-20:30. Ωστόσο, οι φίλαθλοι θα πρέπει να λάβουν υπόψη πως το κάθε συνεργείο χρειάζεται περίπου 2-3 λεπτά για να εξυπηρετήσει ένα φίλαθλο. Συνεπώς, θα είναι περιορισμένος ο αριθμός φιλάθλων που θα καταστεί δυνατό να εκδώσουν την κάρτα τους στο γήπεδο, εάν προσέλθουν τις τελευταίες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

– Με βάση τα πιο πάνω, καλούνται οι φίλοι της ομάδας μας που επιθυμούν να βρεθούν αύριο στο γήπεδο, όπως εκδώσουν έγκαιρα Κάρτα Φιλάθλου: https://bit.ly/2MnbWgf

– Η εφαρμογή της Κάρτας Φιλάθλου αυξάνει τον απαιτούμενο χρόνο εξυπηρέτησης στα ταμεία του σταδίου. Συνεπώς, προτρέπονται οι φίλαθλοι όπως παρουσιαστούν έγκαιρα στα ταμεία, τα οποία θα ανοίξουν στις 17:30. Eισηγούμαστε την ηλεκτρονική έκδοση, ως μια πολύ καλή λύση.

Προπώληση εισιτηρίων με Αλκή: https://bit.ly/2OQgxUZ
Προπώληση σε Λεμεσό & Λάρνακα: https://bit.ly/2LiA0eP
Online Αγορά: https://bit.ly/2sghwHu