Home TOP NEWS Η ουσία φέρνει χρόνο

Η ουσία φέρνει χρόνο


Στην αρχή του πρωταθλήματος είμαστε, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να έχει δώσει μόλις έναν αγώνα για τον θεσμό. Απόλυτα λογικό είναι λοιπόν, η ομάδα μας να μην είναι στο 100% της ετοιμότητας της, πράγμα που τονίσαμε κατά την περίοδο της προετοιμασίας, ότι επιτυγχάνεται μονάχα μέσα από τα επίσημα παιχνίδια.

Η ουσία λοιπόν στο ποδόσφαιρο δεν είναι άλλη από τη νίκη και τους τρεις πόντους. Την ίδια σημασία, όσο αφορά τους βαθμούς, έχει μια νίκη με 1-0 και μια νίκη με 5-0. Στην παρούσα φάση, η ΟΜΟΝΟΙΑ παίρνοντας την ουσία από τα παιχνίδια της, θα δώσει χρόνο στον εαυτό της για να δέσει σαν ομάδα και να παίξει καλύτερα στη συνέχεια. Για ποδόσφαιρο μιλάμε άλλωστε, και όπως διατυπώθηκε πολλές φορές από την εταιρεία, θέλουν να φτιάξουν μια ομάδα που να την χαίρεται ο κόσμο.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ κατά γενική ομολογία δεν έθελξε με την αγωνιστική της απόδοση στο παιχνίδι με την Αλκή. Πήρε όμως την ουσία, απειλήθηκε ελάχιστα και βλέπει με ηρεμία το επόμενο παιχνίδι. Γι’ αυτό… η ουσία φέρνει χρόνο σε μια ομάδα, για να δει τα λάθη της και τα σωστά της, και να προχωρήσει με τη βελτίωση της στα επόμενα παιχνίδια με ψυχραιμία…