Home TOP NEWS Ολίβα: «Είμαι ευχαριστημένος με τη νίκη, όχι όμως με το σκορ»

Ολίβα: «Είμαι ευχαριστημένος με τη νίκη, όχι όμως με το σκορ»


Δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα για την ΟΜΟΝΟΙΑ και ο Χουάν Κάρλος Ολίβα είδε τους παίκτες του να παίρνουν το ζητούμενο, ξανά με στενό σκορ. Ο Ισπανός τεχνικός μετά το τέλος του αγώνα είπε ότι η ομάδα του μπορούσε να νικήσει με περισσότερα γκολ.

Ολίβα: «Είμαι ευχαριστημένος με τη νίκη, όχι όμως με το σκορ. Δυσκολευτήκαμε στα πρώτα λεπτά, δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Μετά όμως είχαμε πολλές ευκαιρίες που δεν μας άξιζε να δυσκολευτούμε. Δεν είναι κάτι νέο, έτυχε να έχουμε ξανά το 1-0 και να μην εξελίσσεται ο αγώνας όπως θέλουμε. Πιστεύω είμαστε άτυχοι που δεν ήρθε 2ο γκολ. Θεωρώ πως ακόμα και μετά το γκολ η δυσκολία του αγώνα δεν άλλαξε. Με το παιχνίδι που κάναμε, έπρεπε τουλάχιστον να σκοράρουμε άλλο ένα γκολ. Στην τελική θέλουμε ακόμα λίγη δουλειά. Αυτό που νιώθουμε όλοι στην ομάδα όταν δεν έρχεται το 2ο γκολ, είναι άγχος. Στα αποδυτήρια όμως είναι όλοι χαρούμενοι που τα καταφέραμε. Ο αντίπαλος ήταν δυνατός και τα καταφέραμε. Η ομάδα τις τελευταίες βδομάδες είναι καλύτερη, ειδικά στις προπονήσεις εγώ αυτό βλέπω. Ξέρω ότι ο κόσμος περιμένει περισσότερα, όλοι μας το ίδιο νιώθουμε».

 

 

Πάους: «Αξίζαμε περισσότερα. Φτιάξαμε ευκαιρίες στα πρώτα 25 λεπτά και μπορούσαμε να σκοράρουμε πρώτοι. Το γκολ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήρθε σε ένα λάθος ατομικό. Στην επανάληψη προσπαθήσαμε αλλάζοντας το σύστημα μας αλλά δεν τα καταφέραμε. Συγχαρητήρια στην ΟΜΟΝΟΙΑ»