Home TOP NEWS Μπόλικη εμπειρία από Segunda Division

Μπόλικη εμπειρία από Segunda Division


Μιας και υπάρχει κενό στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μας δίνεται η δυνατότητα να σας συστήσουμε ξανά τις νέες μεταγραφές της ομάδας μας. Πιο κάτω το «who is who» του Μίκαελ Γκαφούρ.

Αναλυτικά:

Ο Γκαφούρ έκανε τα επαγγελματικά ποδοσφαιρικά του βήματα στην Ισπανία, με τις περισσότερες συμμετοχές να τις καταγράφει στη La Liga 2. Η πρώτη του ομάδα, με την οποία κατέγραψε συμμετοχές, ήταν η γαλλική Rodez τη σεζόν 2006-07, σε ηλικία 19 ετών. Αυτή ήταν η μοναδική ομάδα που δεν ήταν ισπανική, με τον ίδιο να μετακομίζει στην Sangonera την επόμενη σεζόν και να σημειώνει 30 συμμετοχές και ένα γκολ. Η Zaragosa τον έβαλε στο μάτι και τις σεζόν 2008-10 αγωνίστηκε με τη δεύτερη ομάδα, συμμετέχοντας σε 47 αγώνες και σκοράροντας 3 γκολ.

Ένα χρόνο μετά, βρέθηκε στην δεύτερη ομάδα της Celta, με 33 συμμετοχές, ενώ για δυο σεζόν αγωνίστηκε ως δανικός με τα χρώματα της Guadalajara, ομάδα τότε της δεύτερης κατηγορίας της Ισπανίας. Από εκεί, συνέχισε στην La Liga 2, αγωνιζόμενος για τη Numancia τις σεζόν 2013-15, καταγράφοντας 55 συμμετοχές και 4 γκολ συνολικά.

Τις τελευταίες δυο χρονιές, μετακόμισε στην Albacete και παραμένοντας στα σαλόνια της δεύτερης σε τάξη λίγκας στην Ισπανία. Είχε μάλιστα σημαντικό ρόλο και γεμάτες σεζόν, σταματώντας στις 73 συμμετοχές προτού ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδα μας. Συνολικά, μετρά 150 παρουσίες στην La Liga 2, βρίσκοντας τα αντίπαλα δίκτυα 10 φορές.

Χαρακτηριστικό του, τα γκολ που βάζει από στατικές φάσεις καθώς είναι πολύ δυνατός στο ψηλό παιχνίδι.

Πιο κάτω διάφορα τέρματα του με τις φανέλες των Numancia και Guadalajara: