Home TOP NEWS Τα μεγάλα… βράδια του Τόμας Μεχίας

Τα μεγάλα… βράδια του Τόμας Μεχίας


Μιας και υπάρχει κενό στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μας δίνεται η δυνατότητα να σας συστήσουμε ξανά τις νέες μεταγραφές της ομάδας μας. Πιο κάτω το «who is who» του Τόμας Μεχίας.

Αναλυτικά:

Η καριέρα του Τόμας Μεχίας δεν περιλαμβάνει γεμάτες σεζόν, με εξαίρεση τα πρώτα του βήματα στις μικρότερες ομάδες της Ρεάλ Μαδρίτης, όμως όποτε χρειάστηκε και πήρε θέση βασικού δήλωσε παρών. Ο Ισπανός έχει να λέει για μερικά… μεγάλα βράδια στην Αγγλία, όπου παίζοντας για τη Μίντλεσμπρο στα Κύπελλα βοήθησε την ομάδα να προκριθεί εις βάρος τεράστιων συλλόγων, ενώ σε κάποιες άλλες περιπτώσεις αν και είχε εξαιρετική παρουσία δεν ήταν αρκετός για να έρθει η νίκη.

Δείτε πιο κάτω μερικές από τις στιγμές που πέρασε στην Μίντλεσμπρο και έχουν να θυμούνται όλοι στην ομάδα. Την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 είχε συμβολή στην πρόκριση επί της Μάντσεστερ Σίτι εκτός έδρας για τον 4ο γύρο του FA Cup. Στην επόμενη φάση απέναντι στην Άρσεναλ έκανε εξαιρετικές αποκρούσεις, όμως η ομάδα του γνώρισε τον αποκλεισμό. Την επόμενη χρονιά ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην πρόκριση μετά από τη διαδικασία των πέναλτι. Είχε αποκρούσει τις εκτελέσεις των Wayne Rooney και Ashley Young, αφήνοντας τους «κόκκινους διαβόλους» εκτός συνέχειας του League Cup.

Όσον αφορά το βιογραφικό του, ο Τόμας Μεχίας ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα από τις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης το 2001 και παρέμεινε εκεί μέχρι το 2009, όταν και πήρε μεταγραφή αρχικά στην 3η ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης, και μετέπειτα μετακόμισε στην Real Madrid Castilla, θυγατρικές ομάδες της γνωστής σε όλους μας πρωταθλήτρια Ευρώπης. Από το 2014 ανήκει στη Μίντλεσμπρο, ενώ το 2016 πήγε δανικός στην Ράγιο Βαγιεκάνο. Επέστρεψε στην Αγγλική ομάδα όπου και έμεινε μέχρι πρότινος, όταν και ολοκληρώθηκε η συνεργασία. Η πιο πρόσφατη και γεμάτη σεζόν είναι το 2012-13 με τα χρώματα της Real Madrid Castilla, όταν και κατέγραψε 26 συμμετοχές στη La Liga B, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως πριν αποχωρήσει από τη «βασίλισσα» πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα.