Home TOP NEWS Το μεγάλο ταλέντο που έχασε η Στόουκ και το χατ-τρικ σε 11...

Το μεγάλο ταλέντο που έχασε η Στόουκ και το χατ-τρικ σε 11 λεπτά


Γνωρίστε, ξανά, ένα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της φετινής χρονιάς, τον Τζόρνταν Γκρίνιτζ.

Αναλυτικά:

Ο Τζόρνταν Γκρίνιτζ γεννήθηκε στις 5 Ιανουαρίου του 2000, στο Ένφιλντ του Λονδίνου. Έχει ύψος 1,93 και αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης.

Ο 18χρονος από την μέρα που ξεκίνησε να «παίζει» μπάλα μέχρι τώρα, αγωνιζόταν στις Ακαδημίες της Στόουκ και πέρασε από όλες τις εφηβικές ομάδες της αγγλικής ομάδας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ αποτελεί την πρώτη του ομάδα εκτός Αγγλίας.

Αυτό που φοβόντουσαν το έπαθαν στην Στόουκ, χάνοντας ένα μεγάλο ταλέντο τους και μάλιστα χωρίς να έχουν οικονομικό κέρδος. Ο Γκρίνιτζ, εδώ και καιρό, δεν τα είχε βρει για ανανέωση της συνεργασίας και στους «Potters» μιλάνε για μια σημαντική απώλεια, αφού μελλοντικά τον έβλεπαν μέλος της πρώτης ομάδας.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ νιώθουν κερδισμένοι ασφαλώς, αφού νιώθουν πως στο πρόσωπο του 18χρονου επιθετικού βρήκαν ένα δεινό σκόρερ. Ο Άγγλος μετράει αρκετά γκολ τις τελευταίες δύο αγωνιστικές περιόδους με τις μικρότερες ηλικιακά ομάδες της Στόουκ, δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία που ελπίζουμε να φανερώσει με την πράσινη φανέλα.

Δείτε στο πιο κάτω βίντεο-ρεπορτάζ από τον Μάιο που αναφέρονταν στην πιθανή φυγή του παίκτη:

Δείτε βίντεο από τη σεζόν που πέρασε, όπου σε ένα ματς σημείωσε χατ-τρικ σε διάστημα μόλις έντεκα λεπτών:

Ακόμη, παρακολουθήστε βίντεο από την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο όπου σε ένα παιχνίδι είχε συμμετοχή και στα τρία γκολ της ομάδας του, σκοράροντας ένα και δίνοντας δύο ασίστ: