Home TOP NEWS Α. Δημητρίου: «Μόνο αν είμαστε απαιτητικοί θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε»

Α. Δημητρίου: «Μόνο αν είμαστε απαιτητικοί θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε»

SHARE

Δηλώσεις παραχώρησε στα Μέσα ο εκπρόσωπος Τύπου της εταιρείας που διαχειρίζεται το ποδοσφαιρικό τμήμα, Ανδρέας Δημητρίου. Ο κ. Δημητρίου αναφέρθηκε στο τελευταίο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, στα σχόλια του κόσμου, τους τραυματίες αλλά και στο θέμα με την Green Boutique. Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με Απόλλωνα: «Δεν θα κρυφτούμε. Αναμέναμε καλύτερη αγωνιστική εικόνα στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Περιμέναμε ότι θα ήμασταν πιο συμπαγείς, πιο δημιουργικοί και γενικά πιο απαιτητικοί. Θέλαμε να δούμε καλύτερη αντίδραση μετά το 0-2. Ασφαλώς το αποτέλεσμα θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό, εάν ευστοχούσαμε στην εκτέλεση πέναλτι. Αναγνωρίζουμε την προσπάθεια που έγινε, είχαμε και καλά χρονικά διαστήματα, αλλά και καλές στιγμές. Ωστόσο, η γενική αίσθηση που μας άφησε το παιχνίδι, ήταν πως δεν παρουσιαστήκαμε με το καλύτερο δυνατό μας πρόσωπο και γενικά δεν δείξαμε σημάδια αγωνιστικής βελτίωσης, σε σχέση με το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ξέρουμε ότι υπάρχουν ελαφρυντικά, όπως για παράδειγμα ότι παίζαμε με μια δεμένη ομάδα, με καλό αγωνιστικό ρυθμό, ότι εμείς είμαστε μια νέα ομάδα με δραστικές αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας και στο έμψυχο δυναμικό μας, αλλά και τις ατυχίες που είχαμε μέσα στον αγώνα. Ωστόσο, ποτέ δεν θα είμαστε αυτοί που θα ψάχνουν δικαιολογίες. Ο πήχης είναι ψηλά. Αυτό που ζητάμε είναι η ομάδα μας να παρουσιάζει σταθερή βελτίωση και σταδιακά να προσεγγίζει τις απαιτήσεις που υπάρχουν. Και, ασφαλώς, με την αγωνιστική της παρουσία να αφήνει ικανοποιημένο τον κόσμο μας. Να τον κάνει να θέλει να έρχεται στο γήπεδο για να την παρακολουθήσει».

Για τη συνέχεια: «Το έχουμε πει αρκετές φορές, το επαναλαμβάνουμε και τώρα. Το κλειδί για να μπορέσουμε να επιτύχουμε, είναι η διαρκής αξιολόγηση. Όλοι είναι κάτω από διαρκή αξιολόγηση: είτε πρόσωπα, είτε διαδικασίες. Αυτό είναι απαραίτητο εργαλείο για να βελτιωνόμαστε ως ομάδα και οργανισμός. Περιμένουμε από όλους, μέσω της δουλειάς τους, να οδηγούν την ΟΜΟΝΟΙΑ σε πορεία υλοποίησης των στόχων της. Η Διοίκηση είναι εκεί για να παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια. Να συμπαραστέκεται και να υποστηρίζει. Παράλληλα, αξιολογεί τα αποτελέσματα, λαμβάνει υπόψη όλες τις παραμέτρους και αναλόγως προχωρεί. Πάντοτε με γνώμονα τη συνεχή βελτίωση, σε όλα τα επίπεδα».

Για σχόλια / απόψεις που ακούγονται ή γράφονται: «Ξεκάθαρα λέμε πως θέλουμε ο κόσμος να παραμείνει απαιτητικός. Να έχει ψηλά τον πήχη. Να θέλει νίκες και καλές εμφανίσεις. Μόνο αν είμαστε απαιτητικοί, θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Πιστεύουμε πως αυτό που προκάλεσε περισσότερες συζητήσεις δεν ήταν το τελικό αποτέλεσμα – καθώς ο κόσμος αναγνωρίζει ότι η ομάδα είναι καινούργια και χρειάζεται χρόνο – αλλά η αγωνιστική εμφάνιση. Όπως εμείς, έτσι και ο κόσμος περίμενε κάτι καλύτερο. Θα πρέπει ωστόσο να είμαστε προσεκτικοί, να μην φτάνουμε στον μηδενισμό. Μπορεί αυτή τη στιγμή να συζητάμε για το αγωνιστικό, όμως υπάρχουν άλλα εξίσου σημαντικά ζητήματα – τα οποία σε πολλές περιπτώσεις ταλαιπωρούσαν την ΟΜΟΝΟΙΑ περισσότερο από το αγωνιστικό – που βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο. Μιλούμε για την ευρύτερη υποστήριξη της ποδοσφαιρικής ομάδας, την οικονομική σταθερότητα, ζητήματα που αφορούν οργάνωση, στελέχωση και πειθαρχία, όπως και άλλα. Υπάρχουν οι απαραίτητες υγιείς συνθήκες, που βοηθούν στη διαχείριση των όποιων αγωνιστικών ζητημάτων».

Μήνυμα προς τον κόσμο: «Ο δρόμος για να φτιάξουμε ξανά τη μεγάλη ΟΜΟΝΟΙΑ του παρελθόντος, ασφαλώς και δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Ειδικά η αρχή θα είναι δύσκολη, καθώς είχαμε μείνει πολύ πίσω. Προσπαθούμε να καλύψουμε αυτό το χαμένο έδαφος. Επαναλαμβάνουμε πως το κλειδί για να πετύχουμε, είναι η διαδικασία της διαρκούς και αυστηρής αξιολόγησης. Μόνο έτσι θα βελτιωνόμαστε. Είμαστε απαιτητικοί. Υπάρχει αποφασιστικότητα για να επιτύχει η όλη προσπάθεια. Ωστόσο χρειάζεται χρόνος. Κλείνουμε με ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο. Ψηλά το κεφάλι και συνεχίζουμε!».

Αγωνιστικά νέα:

– Λούκας Βύντρα: Ταλαιπωρείται από ένα μικρό κάταγμα στην παλάμη και του τοποθετήθηκε νάρθηκας. Αργότερα σήμερα θα επανεξεταστεί ο ποδοσφαιριστής και θα έχουμε εικόνα της κατάστασής του.

– Τζαΐλσον: Είχε κάποιες ενοχλήσεις στη μέση. Τη Δευτέρα θα γίνει επαναξιολόγηση και εάν ο ποδοσφαιριστής νιώθει καλά, θα προπονηθεί.

– Αντόνια: Σημειώνει συνεχή βελτίωση, μέσα στην ερχόμενη βδομάδα θα επαναξιολογηθεί και θα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε εάν θα είναι διαθέσιμος με τη Νέα Σαλαμίνα.

– Χριστοφή: Έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και βρίσκεται με την αποστολή της εθνικής Κύπρου. Το ιατρικό μας επιτελείο ανέλυσε με λεπτομέρεια την κατάσταση του ποδοσφαιριστή στο ιατρικό επιτελείο της εθνικής. Πλέον είναι θέμα της εθνικής το πώς θα τον διαχειριστεί.

Για το θέμα με εταιρία που διαχειρίζεται την GREEN BOUTIQUE:

«Δεν θα διαφοροποιηθεί η τοποθέτησή μας για το θέμα που προέκυψε με την εταιρία που διαχειρίζεται την Green Boutique, σε σχέση με την ψεσινή τοποθέτηση της ΟΜΟΝΟΙΑ Ποδόσφαιρο. Όπως αναφέρθηκε και ψες, το νομικό τμήμα της εταιρίας έχει ενημερωθεί για την καταγγελία και την θεωρεί ανυπόστατη. Η καταγγελία περιέχει ψέματα και είναι κακόβουλη. Η εταιρία είναι αναγκασμένη να προχωρήσει σε νομικές ενέργειες για προστασία των νόμιμων δικαιωμάτων της».