Home TOP NEWS Α. Δημητρίου: «Την Κυριακή περιμένουμε τη μεγαλύτερη μας φετινή προσέλευση»

Α. Δημητρίου: «Την Κυριακή περιμένουμε τη μεγαλύτερη μας φετινή προσέλευση»


Δηλώσεις στα Μέσα παραχώρησε ο Υπεύθυνος Τύπου του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Ανδρέας Δημητρίου. Μεταξύ άλλων, σχολίασε για τον επερχόμενο αγώνα με τον Απόλλωνα, για τους τραυματίες αλλά και για την παρουσία του κόσμου.

Αναλυτικά:

Παιχνίδι με Απόλλωνα: «Μέσα στην έδρα μας, μπροστά στον κόσμο μας, ο στόχος είναι η νίκη. Είναι το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ντέρμπι, θεωρείται και αυτό τριπλής παραλλαγής. Αναγνωρίζουμε τον Απόλλωνα ως μια ποιοτική και έμπειρη ομάδα, που τα τελευταία χρόνια καταγράφει σταθερή ανοδική πορεία. Είναι σύνολο δεμένο, με καλό ρυθμό. Ενδεικτικά να αναφέρουμε πως για τον Απόλλωνα θα είναι το 14ο φετινό παιχνίδι, ενώ για την ΟΜΟΝΟΙΑ μόλις το 4ο. Απ΄ εκεί και πέρα, με ικανοποίηση διαπιστώνουμε ότι η ομάδα μας σημειώνει βελτίωση, από παιχνίδι σε παιχνίδι. Υπάρχει η πίστη στις τάξεις τεχνικής ηγεσίας και ποδοσφαιριστών πως, παρά το γεγονός ότι είμαστε μια νέα ομάδα, μέσω της δουλειάς που έχει γίνει τους τελευταίους τρεις μήνες, έχουμε καλύψει αρκετό έδαφος και είμαστε σε θέση να ανταγωνιστούμε στα ίσα ομάδες που δουλεύουν με σταθερό πλάνο εδώ και χρόνια, όπως ο Απόλλωνας και την περασμένη βδομάδα η ΑΕΚ. Μεγάλο πλεονέκτημα για την ΟΜΟΝΟΙΑ θα είναι, ασφαλώς, η παρουσία του κόσμου της».

Άλλα αγωνιστικά στοιχεία: «Η παρουσία απέναντι στην ΑΕΚ μπορεί να μην έδωσε βαθμούς, έχει όμως βοηθήσει στην αυτοπεποίθηση της ομάδας. Αυτό είναι κάτι που φαίνεται και από τις δημόσιες τοποθετήσεις προπονητή και ποδοσφαιριστών. Εφόσον χάσαμε, ασφαλώς και δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι. Όμως για μια νέα ομάδα, όπως τη δική μας, δεν μπορεί να παραγνωρίζεται η πρόοδος που επιτελείται. Ούτε να αγνοείται το γεγονός ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ προέρχεται από τις χειρότερες σεζόν στην ιστορία της και έχει προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές, κυρίως σε επίπεδο λειτουργίας και οργάνωσης. Το μέτρο σύγκρισης, στο παρών στάδιο, δεν μπορεί να είναι η μεγάλη ΟΜΟΝΟΙΑ του παρελθόντος, αλλά το πού ήμασταν πριν μερικούς μήνες. Ο μακροπρόθεσμος στόχος είναι να δημιουργηθεί ξανά αυτή η μεγάλη ΟΜΟΝΟΙΑ του παρελθόντος, όμως αυτός ο στόχος για να υλοποιηθεί απαιτεί μια διαδικασία που χρειάζεται κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα. Με μεγάλη ικανοποίηση διαπιστώνουμε ότι ο κόσμος μας το αναγνωρίζει και συμπαραστέκεται». 

Παρουσία κόσμου και ώριμη προσέγγιση: «Περιμένουμε τη μεγαλύτερη φετινή μας προσέλευση σε παιχνίδια πρωταθλήματος. Η υποστήριξη του κόσμου μας είναι υποδειγματική. Η ωριμότητα και η ποδοσφαιρική λογική που διακρίνει τις προσεγγίσεις του αναφορικά με την παρουσία της ομάδας, είναι παράδειγμα προς μίμηση. Και αποτελούν τον καλύτερο σύμμαχο στην προσπάθεια για να δημιουργήσουμε ξανά μια μεγάλη ΟΜΟΝΟΙΑ, βγαλμένη από το ένδοξο παρελθόν της. Λέμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας, που μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε. Αναμένουμε πολύ μεγαλύτερη προσέλευση, σε σχέση με τα δύο πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος. Μπορεί να είμαστε πρώτοι σε προσέλευση κόσμου, με πολύ μεγάλη διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες, ωστόσο οι δυνατότητες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι για ακόμη μαζικότερη παρουσία. Θέλουμε το γήπεδο να γίνει συνήθεια, να είναι χώρος διασκέδασης, ψυχαγωγίας και να φιλοξενεί όλους τους φιλάθλους: οικογένειες, παιδιά, συνταξιούχους, οργανωμένους, απλούς φιλάθλους. Ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές, σε όλες τις δημόσιες τοποθετήσεις τους, τονίζουν πόσο σημαντικός είναι ο κόσμος για την ομάδα. Θέλουμε την Κυριακή και πιστεύουμε θα έχουμε, μια μεγάλη προσέλευση».

Αγωνιστικά νέα: «Ο Τζαρσίνιο Αντόνια θα χάσει το παιχνίδι και υπάρχει πιθανότητα να προλάβει το επόμενο. Ο Ενρίκεζ έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και η κατάστασή του στις τελευταίες προπονήσεις, θα ξεκαθαρίσει το κατά πόσο θα μπει στην αποστολή. Ο Χριστοφή ακολούθησε χθες μέρος του κανονικού προγράμματος, κάτι που αναμένεται πως θα κάνει και σήμερα. Ο Δημήτρης δουλεύει πολύ σκληρά για να επανέλθει, ωστόσο η συμμετοχή του είναι αμφίβολη, εάν λάβουμε υπόψη πως απουσιάζει εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα. Έχουμε διαθέσιμους 27-28 παίκτες και μόνο οι 20 μπορούν να μπουν στην αποστολή. Η τεχνική ηγεσία επιλέγει τους πιο έτοιμους από αγωνιστικής πλευράς και αυτούς που ταιριάζουν στις συνθήκες του κάθε αγώνα».