Home TOP NEWS Δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος

Δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος


Καθόλου εύκολη δεν πρέπει να θεωρείται η αναμέτρηση απέναντι στη Σαλαμίνα, την ερχόμενη Κυριακή. Οι ερυθρόλευκοι παρουσιάζονται μέχρι τώρα πολύ ανταγωνιστικοί με αρκετά καλές εμφανίσεις και γι’ αυτό θα χρειαστεί προσπάθεια από την ομάδα μας για να φύγει με το διπλό.

Η ομάδα της Αμμοχώστου κατάφερε να βγάλει ένα αρκετά δύσκολο πρόγραμμα με πολύ καλές παρουσίες. Στους πέντε αγώνες που έδωσε μέχρι τώρα μετράει δύο νίκες, μια ισοπαλία και δύο ήττες. Οι δύο νίκες ήρθαν εύκολα απέναντι σε Ένωση και Πάφο αντίστοιχα. Απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στην ΑΕΚ σε ένα παιχνίδι που άξιζε να νικήσει. Οι δύο ήττες προήλθαν από Αποέλ και Απόλλωνα που αμφότερες ίδρωσαν αρκετά για να κόψουν την αντίσταση της.

Από τη δική μας πλευρά χρειάζεται να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι σε σύγκριση με τους προηγούμενους αγώνες και σε συνδυασμό με καλή εμφάνιση να έρθει η νίκη. Δεν θα είναι εύκολο το έργο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αφού η ομάδα της Σαλαμίνας αποτελεί ένα δύσκολο αντίπαλο και γι’ αυτό θα πρέπει να κοπώσει για να πάρει το ζητούμενο.