Home TOP NEWS Διατηρούνται σε φόρμα

Διατηρούνται σε φόρμα


Παρά το γεγονός ότι στην OMONOIA αγωνίζονται από καθόλου έως ελάχιστον, οι Κωνσταντίνος Παναγή και Γιάννης Κούσουλος αποτελούν βασικές μονάδες στην Εθνική Κύπρου. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κάνει προσπάθεια για διάκριση στο Πρωτάθλημα Εθνών και οι ποδοσφαιριστές που αναφέραμε πιο πάνω είναι στις πρώτες επιλογές του προπονητή Ραν Μπέν Σιμόν.

Όσο αφορά τον τερματοφύλακα της ομάδας μας, θεωρούμε ότι είναι πιο δύσκολο να πάρει αγωνιστικά λεπτά με το τριφύλλι, μιας και ο Κάρλος Ολίβα δείχνει να εμπιστεύεται τον Μεχίας.

Από την άλλη, πιστεύουμε ότι είναι θέμα χρόνου να δούμε τον Γιάννη Κούσουλο αγωνιζόμενο, γιατί όχι και βασικό, με τα χρώματα της ομάδας μας στους αμέσως επόμενους αγώνες. Άλλωστε, η μη χρησιμοποίηση του συγκεκριμένου παίκτη, ήταν ένας από τους παράγοντες που ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δέχτηκε κριτική από τον κόσμο τις προηγούμενες μέρες.

Πάντως, τα λεπτά που παίρνουν με την Εθνική Κύπρου τους βοηθούν να διατηρηθούν σε φόρμα και είναι θετικό που στις επιλογές για την αρχική εντεκάδα της Εθνικής, συμπεριλαμβάνονται συνήθως τρεις ποδοσφαιριστές της ομάδας μας (μαζί με τον Χριστοφή).