Home TOP NEWS Εκνευριστικές οι διακοπές

Εκνευριστικές οι διακοπές


Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει μέχρι τώρα στο Πρωτάθλημα με τις συνεχείς διακοπές. Έχει καταντήσει εκνευριστικό αφού κάθε λίγο δεν έχουμε αγωνιστική δράση και η ομάδα αδυνατεί να βρει ρυθμό.

Μετά την πρεμιέρα με την Αλκή, η ομάδα μας δεν αγωνίστηκε αφού ο τότε αντίπαλος (Αποέλ) είχε ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Επόμενη εβδομάδα διακοπή λόγω Εθνικής. Ακολούθως δύο συνεχόμενα παιχνίδια με Ένωση και ΑΕΚ αντίστοιχα και μετά ξανά διακοπή λόγω της διεξαγωγής του αγώνα Σούπερ Καπ (αν είναι δυνατόν!). Μετά είχαμε τον πρόσφατο αγώνα με τον Απόλλωνα και αυτή την εβδομάδα το πρόγραμμα λέει και πάλι Εθνικές.

Έχει γίνει πολύ κουραστικό αυτό για το ποδόσφαιρο της χώρας μας και κυρίως για την ΟΜΟΝΟΙΑ αφού, από όλες τις ομάδες του Πρωταθλήματος, αυτή είναι που ταλαιπωρείται πιο πολύ από τις συνεχές διακοπές. Και αν η ΚΟΠ δεν μπορεί να κάνει κάτι για τους αγώνες της Εθνικής, αφού είναι κανονισμός της FIFA, τι να πούμε που σταματάει το Πρωτάθλημα λόγω των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων των ομάδων. Παγκόσμια πρωτοτυπία αφού είμαστε η μοναδική χώρα που συμβαίνει αυτό. Σε άλλα Πρωταθλήματα οι ομάδες δίνουν τρεις αγώνες την εβδομάδα. Αλλά ξέχασα στην Κύπρο είμαστε, άρα χρόνια πίσω. Σαν να μην έφτανε αυτό πάει και βάζει αγώνα Σούπερ Καπ αφότου έχει ξεκινήσει η σεζόν. Είναι για να διερωτάσαι κάποια πράματα σε αυτή την χώρα πραγματικά.

Ασφαλώς και δεν είναι ο κυριότερος λόγος της αγωνιστικής παρουσίας της ομάδα μας. Είναι όμως ένας μικρός παράγοντας που επηρεάζει την απόδοση αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μπορεί να βρει ρυθμό και να δέσει σαν ομάδα, πράγμα που χρειάζεται.