Home TOP NEWS Κόουτς… ξεκόλλα!

Κόουτς… ξεκόλλα!


Εμμονές θα λέγαμε ότι έχει ο Χουάν Κάρλος Ολίβα σε πολύ συγκεκριμένα θέματα και πρόσωπα. Τουλάχιστον αυτό δείχνουν οι μέχρι τώρα επιλογές του και στα 4 παιχνίδια που έχει δώσει η ΟΜΟΝΟΙΑ μέχρι στιγμής.

Δε μπορούμε να καταλάβουμε γιατί δεν έχουμε δει ακόμη τον Γιάννη Κούσουλο να υπολογίζεται κανονικά. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πλήρωσε ένα ποσό της τάξεως των 200 και βάλε χιλιάδων ευρώ, ωστόσο ο παίκτης αγωνίστηκε 32 λεπτά στην πρεμιέρα, μπαίνοντας σαν αλλαγή. Από τη μέρα που ξεκίνησαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις, η ομάδα χρειάστηκε λύσεις σε θέσεις που αγωνίζεται ο ποδοσφαιριστής, αλλά προτιμήθηκαν ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε άλλη θέση, παρά ο διεθνής Κύπριος. Να θυμίσουμε ότι ο παίκτης διέπρεψε σε Σαλαμίνα και Εθνική Κύπρου αγωνιζόμενος (και) ως αμυντικός μέσος.

Και κάπου εδώ έρχεται το δεύτερο κόλλημα του κόουτς. Δεν καταλαβαίνουμε τη λογική να υπάρχει ανάγκη για μια θέση, αλλά το ρόλο να αναλαμβάνουν ποδοσφαιριστές που δεν είναι η φυσική τους θέση, και ενώ υπάρχουν οι επιλογές. Τρανταχτό παράδειγμα ο Γιόρντι Γκόμεθ, ένας ποδοσφαιριστής που έκανε καριέρα στην Πρέμιερ Λίγκ (!) σαν οχτάρι, αλλά ο Ισπανός κόουτς επιμένει να τον χρησιμοποιεί σαν αμυντικό μέσο, χάνοντας από τη δυναμική του.

Στη χθεσινή αναμέτρηση, υπήρχαν στον πάγκο οι Ραούλ Λοέ, Φάνος Κατελάρης και Γιάννης Κούσουλος που αγωνίζονται στη θέση, ωστόσο η ΟΜΟΝΟΙΑ κατέβηκε στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα χωρίς καθαρόαιμο κόφτη…