Home TOP NEWS Να είναι έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο

Να είναι έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο

Μέρες τώρα γράφουμε για τη δυσκολία που θα έχει ο Κυριακάτικος αγώνας απέναντι στον Απόλλωνα. Στην ομάδα μας θα πρέπει να είναι έτοιμοι να δεχθούν το αποτέλεσμα που θα έρθει, είτε θετικό είτε αρνητικό και αυτό να μην επηρεάσει τη συνέχεια του Πρωταθλήματος.


Η ομάδα της Λεμεσού βρίσκεται σε πολύ καλύτερο στάδιο ετοιμότητας από τη δική μας, αφού έχει παίξει αρκετά ευρωπαϊκά παιχνίδια μέχρις στιγμής. Το ρόστερ της είναι σχεδόν ίδιο με πέρσι σε αντίθεση με αυτό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που είναι εντελώς διαφορετικό. Είναι επίσης εκ των φαβορί του φετινού Πρωταθλήματος μιας και έχει πολύ καλές αγωνιστικές παρουσίες έως τώρα. Αυτά τα δεδομένα κλείνουν προς το γεγονός ότι ο Απόλλωνας, ποιοτικά τουλάχιστον, είναι καλύτερος από την ομάδα μας και καλώς ή κακώς η απώλεια στον επερχόμενο αγώνα, είναι ένα πιθανό σενάριο.

Από την άλλη φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ποιοι είμαστε και από που προερχόμαστε. Χρειάζεται να υπενθυμίσουμε σε όλους ποια είναι η Βασίλισσα του Κυπριακού ποδοσφαίρου και όποιος έρχεται στο ΓΣΠ φεύγει με σκυμμένο κεφάλι. Στους μέχρι στιγμής αγώνες που έδωσε η ΟΜΟΝΟΙΑ, βγήκε αρκετή ποιότητα από τους ποδοσφαιριστές και με δουλειά στους τομείς που υστέρησε, πάει να χτυπήσει το ντέρμπι και να πάρει τους τρεις βαθμούς. Εφόσον θέλουμε να γίνουμε όπως παλιά, τέτοιους αγώνες, ειδικά στην έδρα μας, πρέπει να τους παίρνουμε αφού δίνουν ψυχολογία και αυτοπεποίθηση στην ομάδα.

Εάν τελικά έρθει το ζητούμενο, που είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί, σίγουρα θα φέρει ικανοποίηση στις τάξεις του κόσμου και της ομάδας όμως, πρέπει να το πάρουμε προσγειωμένα χωρίς διθυράμβους γιατί ο δρόμος του Πρωταθλήματος είναι μεγάλος. Εάν έρθει ισοπαλία ή ήττα δεν πρέπει να μας πάρει από κάτω μιας και η προσπάθεια που γίνεται φέτος χρειάζεται πίστωση χρόνου για να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.