Home TOP NEWS Να γίνει η αρχή την Κυριακή

Να γίνει η αρχή την Κυριακή


Η ΟΜΟΝΟΙΑ στο φιλικό της περασμένης Παρασκευής, κόντρα στην ομάδα του Ερμή, πέτυχε για πρώτη φορά φέτος τρία γκολ σε παιχνίδι της. Αυτό ελπίζουμε να γίνει πράξη και σε παιχνίδια Πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από το αγώνα της Κυριακής.

Αν είναι κάτι που ταλαιπωρεί μέχρι τώρα την ομάδα μας, αυτό είναι το εύκολο γκολ που δεν έχει. Στους τέσσερις επίσημους αγώνες που έχει δώσει, κατάφερε να βρει δίχτυα μόνο δύο φορές. Είναι σίγουρα κάτι που προβληματίζει και χρειάζεται να βρεθεί η λύση στον τομέα του σκοραρίσματος. Στο φιλικό με τον Ερμή η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε να πετύχει τρία γκολ και να ανατρέψει το εις βάρος της 2-0. Σίγουρα χαροποίησε το γεγονός αυτό, όμως ήταν απλά ένα φιλικό και τίποτα άλλο. Το σημαντικό είναι να διορθωθεί το πρόβλημα και σε αγώνα Πρωταθλήματος μιας και για την ώρα στοιχίζει στην ομάδα.

Ευελπιστούμε να βρεθεί η λύση στο σκοράρισμα και ο Χουάν Κάρλος Ολίβα να να αλλάξει το σκηνικό που έχει δημιουργηθεί γύρω από αυτό. Να εκμεταλλευτεί την ποιότητα των ποδοσφαιριστών που διαθέτει και αυτό να βγει στο γήπεδο. Ας γίνει η αρχή την Κυριακή απέναντι στην Σαλαμίνα.