Home TOP NEWS Να μπουν και οι υπόλοιποι στο παιχνίδι

Να μπουν και οι υπόλοιποι στο παιχνίδι


Οι μεταγραφές του Καλοκαιριού έφεραν μια ικανοποίηση στις τάξεις του κόσμου, αφού είδε παίκτες με «βαριά» βιογραφικά να ντύνονται στα πράσινα. Για την ώρα κάποιους από αυτούς δεν τους είδαμε σε επίσημο αγώνα. Ο λόγος για τους Ενρίκεζ, Γκαφούρ και Λοέ.

Αμφότεροι είχαν αντιμετωπίσει προβλήματα τραυματισμού στην προετοιμασία ή και με την έναρξη του Πρωταθλήματος. Ο Ενρίκεζ είχε αρκετό χρόνο συμμετοχής στα φιλικά και έδειξε μέσα από αυτά ότι αποτελεί ένα δυνατό χαρτί για την ομάδα. Σίγουρα όμως θα πρέπει να τον δούμε και σε επίσημο αγώνα. Ο Γκαφούρ αγωνίστηκε επίσης σε αρκετά φιλικά και φαινόταν να αποτελούσε το δίδυμο της άμυνας μαζί με τον Κούσουλο, αλλά μέχρι τώρα αυτοί που παίρνουν τη θέση είναι οι Βύντρα και Πρέτσε. Περιμένουμε από τον Ολίβα ότι θα το χρησιμοποιήσει ξανά πολύ σύντομα. Όσον αφορά τον Λοέ, δεν είχε αρκετό χρόνο συμμετοχής στα φιλικά προετοιμασίας και πάνε τώρα δύο μήνες από τον τραυματισμό του. Ήταν απαραίτητος στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα όμως κρίθηκε ανέτοιμος από τον προπονητή της ομάδας μας.

Στην λίστα μπορεί να προστεθεί και ο Χουάν Αλμπίν ο οποίος στο τελευταίο παιχνίδι, απέναντι στην ομάδα της Λεμεσού, αγωνίστηκε για πρώτη φορά. Χρειάζεται παιχνίδια στα πόδια του καθώς και ο ίδιος προερχόταν από μεγάλη απραξία. Ο Κούσουλος επίσης, που μπορεί να μπήκε για λίγα λεπτά στην πρεμιέρα με την Αλκή, έκτοτε όμως δεν αγωνίστηκε ξανά. Ήταν βασικός σχεδόν σε όλα τα φιλικά αλλά σε αγώνα Πρωταθλήματος έπαιξε μόνο σαν αλλαγή. Αποτελεί μια πολύ καλή λύση για την ομάδα μας αφού είναι Κύπριος κάτι που έχει ανάγκη η ΟΜΟΝΟΙΑ και μπορεί να αγωνιστεί σε πολλές θέσεις.

Ευχή όλων μας με την επανέναρξη του Πρωταθλήματος, όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας να είναι υγιείς, που είναι και το πιο σημαντικό. Σιγά σιγά να αρχίσουν να μπαίνουν και οι υπόλοιποι στο παιχνίδι, γιατί ο δρόμος της φετινής σεζόν είναι μακρύς και θα χρειαστεί βοήθεια από όλο το ρόστερ.