Home TOP NEWS Ολίβα: «Φαίνεται το πρόβλημα που δε μπορούμε να σκοράρουμε»

Ολίβα: «Φαίνεται το πρόβλημα που δε μπορούμε να σκοράρουμε»


Δείτε, πιο κάτω, όσα δήλωσε, στη καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, ο προπονητής της ομάδας μας, μετά τον αγώνα με τη Σαλαμίνα, όπου η ΟΜΟΝΟΙΑ ηττήθηκε με 1-0.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ολίβα:

«Δε χρειάζεται να δώσω κάποιες εξηγήσεις νομίζω δεν μας άξιζε να χάσουμε. Με αυτό που είπα δε θέλω να μειώσω τη Σαλαμίνα, πιστεύω είναι μια πολύ καλή ομάδα. Δεν περνούν όλα από το χέρι του προπονητή, η ομάδα είχε τις ευκαιρίες και δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα γιατί ο κόσμος νιώθει άσχημα. Φαίνεται το πρόβλημα που δε μπορούμε να σκοράρουμε, αλλά ελπίζω να βελτιωθούμε και να πετύχουμε τους στόχους μας. Σέβομαι τους παίκτες μου για τη δουλειά που κάνουν, είναι στεναχωρημένοι στα αποδυτήρια και από βδομάδας θα πάμε στην προπόνηση για να δουλέψουμε.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου γιατί πιστεύει ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ δικαιούταν τη νίκη, αφού η Σαλαμίνα είχε περισσότερες μεγάλες ευκαιρίες ο κόουτς απάντησε «Ο καθένας μπορεί να βγάζει τα συμπεράσματα του. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλά, με την μεγάλη ευκαιρία του Γιόρντι Γκόμεθ να είναι καθοριστική.

Σε νέα ερώτηση για το πέναλτι είπε «Όσο αφορά τα πένλατι, οι παίχτες είναι επαγγελματίες δεν έχει σημασία ποιος το εκτελεί. Πρέπει να υπάρχει υπομονή για αυτό που χτίζουμε. Εμείς και οι παίκτες πιστεύουμε σε αυτό που χτίζουμε».