Home TOP NEWS Πάνω που λέγαμε ότι έδεσε…

Πάνω που λέγαμε ότι έδεσε…


Πολλές αναφορές από την αρχή του πρωταθλήματος, και συγκεκριμένα από την πρεμιέρα με την Αλκή, κάναμε για την άμυνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Η ομάδα, ακόμα και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ που δέχτηκε την ήττα, παρουσίασε αρκετά καλή αμυντική λειτουργία και πήρε τα εύσημα μας πολλάκις.

Πριν τα παιχνίδια με ΑΕΚ και Απόλλων, η σελίδα έκανε σχετική αναφορά στο γεγονός ότι ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει, όπως και η πίεση στην άμυνα. Δυστυχώς η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν παρουσίασε την ίδια ανασταλτική λειτουργία όπως σε προηγούμενα ματς και το πλήρωσε.

Ο Απόλλωνας έχει την ποιότητα να εκμεταλλευτεί το πιο μικρό λάθος και την παραμικρή αστάθεια στην άμυνα. Αυτό συνέβηκε στο τελευταίο ντέρμπι, με τον Φακούντο Περέιρα να μένει χωρίς μαρκάρισμα στην καρδιά της επανορθωτικής και να σκοράρει δις με το κεφάλι.

Σε δυο στιγμές ανισορροπίας της άμυνας, ο Απόλλωνας ήταν εύστοχος και πήρε το ματς. Πρώτα, σε ένα μις-ματς με μπασκετικούς όρους, ο μικρόσωμος Λόρα μάρκαρε τον φορ του Απόλλωνα, ενώ στο 2ο γκολ ο Βύντρα μένει πολύ πίσω στο σπριντ στην αντεπίθεση των φιλοξενούμενων για να προλάβει τον σκόρερ. Λάθη τα οποία πληρώνονται όταν η ποιότητα του αντιπάλου βρίσκεται σε ψηλά επίπεδα.