Home TOP NEWS Αναστασίου: «Δεν είμαστε ευχαριστημένοι αλλά νομίζω ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα»

Αναστασίου: «Δεν είμαστε ευχαριστημένοι αλλά νομίζω ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα»


Ο προπονητής της ομάδας βρέθηκε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μετά από κάθε παιχνίδι και σχολίασε την αναμέτρηση απέναντι στην Ανόρθωση. Αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο κρίσιμο λεπτό που δεχθήκαμε την ισοφάριση:

Όλα όσα είπε ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ:

«Θέλαμε να δώσουμε συνέχεια στο σερί νικών, παίζαμε στην έδρα μας μια καλή ομάδα και θέλαμε να είμαστε το αφεντικό. Ξεκινήσαμε καλά, πρεσάραμε ψηλά και κλέβαμε μπάλες. Σκοράραμε ένα γκολ και παίζαμε σε ψηλό τέμπο. Ακόμα μαθαίνω τους παίχτες μου. Χωρίς να δώσω εντολή υποχωρήσαμε και δώσαμε χώρο στην Ανόρθωση. Δεχθήκαμε το γκολ σε κακή στιγμή και επηρέασε ψυχολογικά. Ήταν δύσκολο γιατί είχαμε παιδιά που έρχονταν από τραυματισμό, προσπαθήσαμε να το διαχειριστούμε. Μέχρι το τελευταίο λεπτό μπορούσαμε να κερδίσουμε. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι αλλά νομίζω ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Όλη μας η προσοχή στρέφεται στο ματς του Σαββάτου.

Έγιναν εργομετρικά δεν έχουμε ακόμα όλα τα αποτελέσματα. Το πρόβλημα είναι σχετικό με το πως κινήσαι στον αγωνιστικό χώρο. Οι εντάσεις έχουν ανέβει στην προπόνηση. Είναι και κάποια άλλα πράγματα. Είδα τους ποδοσφαιριστές να γυρίζουν συνέχεια πίσω τη μπάλα, ίσως είναι θέμα αυτοπεποίθησης. Δεν θέλουμε τέτοιο ποδόσφαιρο, θέλουμε να αλλάξουμε την νοοτροπία. Πρέπει να βελτιωθούμε και να κάνουμε καλά πράγματα σε μεγαλύτερη διάρκεια».

Σε ερώτηση αν η ΟΜΟΝΟΙΑ προλαβαίνει να υλοποιήσει τους στόχους της, ο κόουτς είπε: «Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό, όταν ήρθα η ομάδα προερχόταν από 5 ήττες. Όλα είναι σημαντικό. Αν προλαβαίνουμε ή όχι θα φανεί στην πορεία. Μαθαίνουμε την ομάδα και προσπαθούμε να βάλουμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι. Τα παιδιά προσπαθούν και έχουν διάθεση να κάνουν τα πράγματα που ζητώ. Η ομάδα βγάζει χαρακτήρα και δίχνει ότι παλεύει. Δεν είναι εύκολο γιατί χάθηκαν πολλά παιχνίδια. Δεν φοβόμαστε κανένα και σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους. Δεν παίζουμε μόνοι μας, υπάρχει και ο αντίπαλος στο γήπεδο. Δε μπορούμε να κάνουμε μαγικά.

Πάντα η μεταγραφική του Ιανουαρίου είναι δύσκολη να βρεις τους παίχτες που θες. Το σημαντικό είναι να κάνεις προσθήκες που θα δώσουν πράγματα. Έχουμε μια εσωτερική μεταγραφή, τον Μότα. Από εκεί και πέρα θα δούμε τι θα κάνουμε. Προτεραιότητα είναι να δω όλα τα παιδιά, γιατί δεν τους έχω δει όλους να αγωνίζονται. Πρέπει να έχω ολοκληρωμένη εικόνα για να πάρω κάποιες αποφάσεις. Υπάρχει ακόμα ένας μήνας μέχρι την μεταγραφική. Θα δούμε στην πορεία».

Δείτε τις δηλώσεις του στο πιο κάτω βίντεο: