Home TOP NEWS Έστειλαν τα δικά τους μηνύματα

Έστειλαν τα δικά τους μηνύματα


Θετικές εντυπώσεις άφησαν με την αγωνιστική τους παρουσία οι Φάνος Κατελάρης και Κρίστιαν Μανρίκε, που βρέθηκαν στη βασική εντεκάδα στο χτεσινό ματς με τον Ερμή. Η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε με 2-1 και οι δυο της είχαν σε γενικές γραμμές καλή παρουσία.

Ξεκινώντας με τον Μανρίκε, ο ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε σαν επένδυση στο αριστερό άκρο της άμυνας, αφού είναι μόλις 20 χρονών. Ο Ισπανός είναι μονίμως στην 20αδα της αποστολής, ωστόσο μέχρι χτες μετρούσε μόλις 11 λεπτά συμμετοχής. Εν τη απουσία του Ίσμα Λόπες λόγω καρτών, ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε στην εντεκάδα και έβγαλε με σχετική άνεση τον αγώνα. Τέτοια παιχνίδια θα τον βοηθήσουν να κερδίσει εμπειρία και να βελτιωθεί.

Από την άλλη ο Φάνος Κατελάρης είναι από τους σχετικά παλιούς στο ρόστερ. Ένας τραυματισμός το καλοκαίρι τον άφησε για μήνες μακριά από τα γήπεδα. Στο παιχνίδι με το Αποέλ επανήλθε στην αγωνιστική δράση, ενώ χτες βρέθηκε στην αρχική εντεκάδα μετά από πολλούς μήνες. Και ο Φάνος αναχαίτισε σωστά τις περισσότερες φορές τις προσπάθειες του αντιπάλου και είχε θετική παρουσία. Ο ίδιος ένιωσε την ανάγκη να αναφερθεί σε αυτή την δύσκολη περίοδο που πέρασε και μέσω του λογαριασμού του σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ευχαρίστησε όλους όσους τον στήριξαν και δήλωσε πανέτοιμος να δώσει τα πάντα για την ομάδα στη συνέχεια.

Οι δυο ποδοσφαιριστές έστειλαν τα δικά τους μηνύματα στον Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος τους εμπιστεύτηκε, με τους δυο τους να τον δικαιώνουν.