Home TOP NEWS Εύλογη απορία για Κρις

Εύλογη απορία για Κρις


Σχεδόν ένα μήνα έχει συμπληρώσει ο Γιάννης Αναστασίου στον πάγκο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, με απολογισμό 2 νίκες και μια ισοπαλία σε τρεις αγώνες. Ο Ελλαδίτης παρέλαβε την ομάδα με πέντε σερί ήττες, ενώ οι ποδοσφαιριστές στο ρόστερ δεν αποτελούν δικές του επιλογές και όπως δήλωσε ο ίδιος χρειάζεται χρόνος για να δει τις δυνατότητες τους.

Πάντως, ένας ποδοσφαιριστής που συγκέντρωσε τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του λόγω της απόδοσης του, είναι ο Κρις Μόντες. Ο νεαρός Ισπανός έπαιρνε αρκετό χρόνο συμμετοχής από τον Χουάν Κάρλος Ολίβα και εκμεταλλεύτηκε στο έπακρον την απουσία του Χουάν Αλμπίν. Συγκεκριμένα, ο 21χρονος βραχύσωμος ποδοσφαιριστής πριν την έλευση του Ελλαδίτη, μετρούσε σε 7 παιχνίδια 6 συμμετοχές, τις 5 ως βασικός. Με την επικύρωση της συμφωνίας με τον Αναστασίου, ο Ισπανός μετρά μηδέν λεπτά.

Δεν είμαστε προπονητές, αλλά με το δείγμα που είχαμε μπροστά μας, ο Κρις Μόντες έδειξε να μπορεί να βοηθήσει, γι’ αυτό και ο κόσμος εκφράζει αυτή την εύλογη απορία για το λόγο που ο ποδοσφαιριστής δεν παίρνει λεπτά.