Home TOP NEWS Μάλλον με προσθήκες στο επόμενο

Μάλλον με προσθήκες στο επόμενο


Εννοείται ο τίτλος δεν αναφέρεται σε νέους ποδοσφαιριστές, καθώς δεν είμαστε σε μεταγραφική περίοδο, αλλά στους πολλούς τραυματίες που έχει η ΟΜΟΝΟΙΑ. Έξι συνολικά ποδοσφαιριστές έμειναν εκτός αποστολής από τον τελευταίο αγώνα της ομάδας απέναντι στη Δόξα στο Μακάρειο.

Ο λόγος για τους τραυματίες Ζίβετς, Εντρένα, Γκαφούρ, Γκρίνιτζ, Χριστοφή και Νταρμπισάιαρ, με πέντε από αυτούς να αγωνίζονται στον μεσοεπιθετικό χώρο. Κάποιοι ήταν εντεκαδάτοι μέχρι τη στιγμή του τραυματισμού τους, άλλοι έδιναν ανάσες όταν χρειαζόταν. Η ουσία είναι ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ τους στερήθηκε και κατέβηκε με λύσεις ανάγκης στους αγώνες.

Η λογική λέει ότι κάποιοι από αυτούς θα προλάβουν το ντέρμπι με την Ανόρθωση σε δέκα μέρες. Ο Νταρμπισάιαρ συγκέντρωνε πιθανότητες να είναι στην αποστολή με Δόξα, οπόταν θα πρέπει να είναι σε αυτήν απέναντι στην Ανόρθωση. Όσο για τον Χριστοφή, οι πληροφορίες που βγήκαν προς τα έξω είναι ότι δεν έχει κάτι το ανησυχητικό. Όσο για τον Γκρίνιτζ ο τραυματισμός του είναι πολύμηνος και ίσως τον ξαναδούμε μετά τα Χριστούγεννα.

Για τους υπόλοιπους θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες και με την επιστροφή της ομάδας στις προπονήσεις. Πράγμα που θα γίνει σήμερα, ενώ από την Ολλανδία επιστρέφει και ο Γιάννης Αναστασίου.