Home TOP NEWS Match Report: Διπλό με ανατροπή στο Μακάρειο

Match Report: Διπλό με ανατροπή στο Μακάρειο


Πήρε δύσκολα το διπλό με 1-2 η ΟΜΟΝΟΙΑ στο Μακάρειο απέναντι στη Δόξα. Η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο μέρος, ωστόσο στο δεύτερο έβγαλε αντίδραση και γύρισε το παιχνίδι. Σκόρερ για το τριφύλλι οι Ραμίρεζ(50′) και Σοάρες(62′), ενώ για τη γηπεδούχο ομάδα άνοιξε το σκορ ο Λουίς Κάρλος(43′)

Α’ Ημίχρονο

Στο 15΄του αγώνα έγινε η πρώτη καλή στιγμή και άνηκε στην ΟΜΟΝΟΙΑ, με τον Κατελάρη να παίρνει το κεφάλι μετά από εκτέλεση κόρνερ και να στέλνει τη μπάλα έξω. Δεκαπέντε λεπτά αργότερα, ένα σουτ του Περέιρα της Δόξας έφυγε πολύ άουτ, ενώ στο 43′ η γηπεδούχος ομάδα άνοιξε το σκορ. Οι ποδοσφαιριστές της εκτέλεσαν γρήγορα το ανύπαρκτο χέρι που δόθηκε εναντίον του Ραμίρεζ, έπιασαν σε ανισορροπία την άμυνα της ομάδας μας, και σκόραραν με πλασέ του Λουίς Κάρλος. Αυτές ήταν οι φάσεις του πρώτου ημιχρόνου, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να είναι ανύπαρκτη επιθετικά.

Β’ Ημίχρονο

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ευτύχησε να σκοράρει νωρίς του δευτέρου ημιχρόνου (50′), μετά από όμορφη ασίστ του Άλεξ Σοάρες από το κέντρο και ωραίο τελείωμα του Ραμίρεζ, που πέρασε και τον τερματοφύλακα και σκόραρε. Στο 62′ η ΟΜΟΝΟΙΑ γύρισε το παιχνίδι μετά από όμορφη ομαδική προσπάθεια, με τον Ραμίρεζ να δίνει ασίστ με τακουνάκι στον Σοάρες, με τον Πορτογάλο να σουτάρει και να καρφώνει τη μπάλα στο πλεκτό. Η Δόξα προσπάθησε να απαντήσει με απευθείας εκτέλεση του Μιτρέα στο 81′, με τον Μεχίας να είναι στη σωστή θέση και να μαζεύει. Ένα σουτ του Ασαμόα στο 93′ μάζεψε εύκολα ο Μεχίας και αυτή ήταν η τελευταία φάση στον αγώνα.

Συμπερασματικά

Η ΟΜΟΝΟΙΑ δε μπήκε καλά στο παιχνίδι, ξοδεύοντας τα πρώτα 45 λεπτά του ημιχρόνου χωρίς κάτι ουσιαστικό. Δεν έφτανε αυτό, σε μια φάση ανισορροπίας της άμυνας δέχτηκε το γκολ. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα έβγαλε αντίδραση και κάποιους ωραίους συνδυασμούς που έφεραν τα γκολ. Κρατάμε τη διάθεση στο δεύτερο μέρος και το τρίποντο. Συνεχίζουμε…