Home TOP NEWS Να ανέβουν όλοι

Να ανέβουν όλοι


Νέος προπονητής εδώ και κάποιες μέρες στο Ηλίας Πούλλος, και όπως ήταν αναμενόμενο φυσά πλέον άλλος αέρας. Πάντα στις αλλαγές προπονητών, οι ποδοσφαιριστές δίνουν τα πάντα στις προπονήσεις αλλά και στα ματς, για να αποδείξουν στο νέο αφεντικό ότι αξίζουν μια θέση στην εντεκάδα.

Στο τελευταίο παιχνίδι είδαμε τους Άλεξ Σοάρες και Νταβίντ Ραμίρεζ να πραγματοποιούν πολύ καλή εμφάνιση και να σπρώχνουν την ομάδα στη νίκη με τα γκολ τους. Στους διακριθέντες και ο Λούκας Βύντρα που έσβησε ένα από τα δυνατά ατού του αντιπάλου και πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, Μπεράτ Σαντίκ.

Στο παιχνίδι με τον Ερμή, ο Γιόρντι Γκόμεθ πήρε την ομάδα από το χέρι και την οδήγησε στο τρίποντο με δύο έυστοχες εκτελέσεις πέναλτι, ενώ μετά την επάνοδο του, ο Φάνος Κατελάρης βοήθησε πολύ στο μεσοαμυντικό κομμάτι. Και ο Αντόνια παρουσιάζεται αλλαγμένος, κερδίζοντας 2 πέναλτι στο παιχνίδι με τους φτεροπόδαρους, και έχοντας μεγαλύτερη διάθεση στο παιχνίδι του.

Γενικά η έλευση του Ελλαδίτη δείχνει, τουλάχιστον για την ώρα, να έχει λειτουργήσει ευεργετικά στην ψυχολογία τους. Παρουσιάζονται πλέον με παραπάνω ζωντάνια στον αγώνα και διάθεση για τη νίκη. Ας ελπίσουμε ότι θα ανέβουν όλοι, γεγονός που θα έχει μόνο θετικό αντίκτυπο στην αγωνιστική παρουσία της ομάδας.