Home TOP NEWS Να κάνει αυτό που απέτυχε τις άλλες φορές

Να κάνει αυτό που απέτυχε τις άλλες φορές


Η ΟΜΟΝΟΙΑ δίνει αύριο το τέταρτο της ντέρμπι στη φετινή σεζόν, απέναντι στην Ανόρθωση στο ΓΣΠ. Στα τρία προηγούμενα η ομάδα μας μέτρησε ισάριθμες ήττες και καλείται αύριο να πάρει την πρώτη της νίκη.

Στα τρία εν λόγω παιχνίδια η ομάδα μας υστέρησε και στο σκοράρισμα αφού δεν κατάφερε να πετύχει γκολ. Στο πρώτο χρονικά ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΚ, η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν ανώτερη του αντίπαλου, κυρίως στο πρώτο μέρος, ωστόσο η αστοχία αλλά και η πτώση μετά την ανάπαυλα έφεραν την ήττα. Ακολούθησε η αναμέτρηση κόντρα στον ισχυρό Απόλλωνα όπου με συγκυρίες δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Το τρίτο ντέρμπι ήταν το «αιώνιο», όπου η ομάδα μας δεν εμφανίστηκε ποτέ στον αγωνιστικό χώρο και δέχθηκε μοιραία την ήττα, χωρίς ο αντίπαλος να φτάσει σε ψηλά στάνταρ απόδοσης.

Στα παιχνίδια αυτά ήταν η αρχή της κατρακύλας όπου η ομάδα μας μέτρησε 5 σερί ήττες, κάτι που έφερε ανακατατάξεις στο «Ηλίας Πούλλος». Με τον Γιάννη Αναστασίου πλέον στο τιμόνι, η ΟΜΟΝΟΙΑ ψάχνει την πρώτη της νίκη σε ντέρμπι και συνάμα την τρίτη σερί με τον Ελλαδίτη κόουτς. Οι πράσινοι βρίσκονται σε περίοδο ανάκαμψης και ελπίζουμε να πάρουν το ζητούμενο στον αυριανό αγώνα.