Home TOP NEWS Ο γυμναστής, η ενίσχυση του ιατρικού επιτελείου και ο αναλυτής ποδοσφαίρου

Ο γυμναστής, η ενίσχυση του ιατρικού επιτελείου και ο αναλυτής ποδοσφαίρου


Είναι γεγονός ότι με την αποδέσμευση του Χουάν Κάρλος Ολίβα, αλλά και τον συνεργατών του, προέκυψαν κενά σε καίριες θέσεις του ποδοσφαιρικού τμήματος. Η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε κάπως νωρίτερα να κλείσουν οι εκκρεμότητες, ειδικότερα για το πόστο του γυμναστή, αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα φυσικής κατάστασης, παραδεκτό από τα πιο επίσημα χείλη.

Οι τελευταίες πληροφορίες μας για το εν λόγω θέμα, αναφέρουν ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται σε συζητήσεις με 2-3 περιπτώσεις γυμναστών. Μάλιστα, αυτοί βρίσκονται κάτω από το μικροσκόπιο του Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος τις αξιολογεί για να μπορεί να έχει ξεκάθαρη εικόνα για τον επόμενο συνεργάτη του. Ένας εξ αυτών, δούλεψε και στην ΑΕΛ επί εποχής Πάμπου Χριστοδούλου.

Σημαντική ανάγκη υπάρχει και για ενίσχυση του ιατρικού επιστημονικού προσωπικού. Εικάζουμε ότι οι πολλοί τραυματισμοί, αλλά και οι απαιτήσεις ενός τέτοιου τμήματος, αναγκάζουν τους υπεύθυνους της ομάδας να προσλάβουν επιπλέον άτομα. Οι πηγές μας αναφέρουν πως ο Σταύρος Παπασταύρου θα βάλει ξανά το χέρι στην τσέπη και θα επενδύσει σε έμψυχο δυναμικό σε καίρια πόστα.

Τέλος, τις τελευταίες μέρες έχει προκύψει και θέμα πρόσληψης αναλυτή ποδοσφαίρου. Οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο για περίπτωση επαγγελματία που δούλεψε στη 2η ομάδα της Μάντσεστερ Σίτι και χαρακτηρίζεται ως εξαιρετική επιλογή.

Σε κάθε περίπτωση όλα τα πιο πάνω πρέπει να τρέξουν με γοργούς ρυθμούς. Δεν είμαστε σε περίοδο καλοκαιριού που υπάρχει χρόνος, ενώ μιλάμε για σημαντικά πόστα σε ένα ποδοσφαιρικό τμήμα. Ότι κινήσεις γίνουν πρέπει να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα, προτού χαθεί άλλη μια χρονιά.