Home TOP NEWS PostGame: Κυριάρχησε, δεν απειλήθηκε αλλά τα χρειάστηκε

PostGame: Κυριάρχησε, δεν απειλήθηκε αλλά τα χρειάστηκε


Βελτιωμένη ήταν η εικόνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια που έδωσε. Η ομάδα μας επιβλήθηκε πλήρως της ομάδας του Ερμή, ενώ έκλεισε καλά τους χώρους που οδηγούσαν προς την εστία της. Ωστόσο, για άλλη μια φορά φάνηκε η αδυναμία στο σκοράρισμα, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να χρειάζεται δυο πέναλτι για να φύγει νικήτρια.

Οι ποδοσφαιριστές μας στο χτεσινό παιχνίδι είχαν την κατοχή αλλά και το έλεγχο του αγώνα. Είδαμε μια ομάδα να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο, πλην κάποιων διαστημάτων κυρίως στο δεύτερο μέρος λόγω κούρασης. Η ομάδα κράτησε μπάλα, ενώ παράλληλα αμύνθηκε καλά, απέναντι βέβαια σε μια ποιοτικά κατώτερη ομάδα.

Παρόλα αυτά, η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάστηκε δύο πέναλτι για να σκοράρει και αυτό αποτελεί ένα από τα σοβαρά της προβλήματα. Το σκορ θα μπορούσε κάλλιστα να είναι μεγαλύτερο, ωστόσο με τα αν η μπάλα δε μπαίνει στα δίκτυα. Το τριφύλλι έχει πρόβλημα στην αποτελεσματικότητα και μέχρι τον Ιανουάριο, όταν και θα αποφασιστεί αν θα προχωρήσει σε ενίσχυση, το θέμα πρέπει να επιλυθεί… εσωτερικά.

Χτες ήταν ο Ραμίρεζ, σε άλλα ματς ήταν άλλοι ποδοσφαιριστές. Η ουσία είναι να δουλευτεί το πρόβλημα και να αρχίσει η ΟΜΟΝΟΙΑ να παράγει περισσότερο μπροστά. Και περισσότερες φάσεις πρέπει να βγαίνουν, αλλά και παραπάνω γκολ.