Home TOP NEWS Τη μπάλα κάτω

Τη μπάλα κάτω


Τη μπάλα κάτω θεωρούμε πως πρέπει να βάλουν οι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο ντέρμπι με την Ανόρθωση. Το παιχνίδι της Κυριακής δε θα είναι εύκολο, ωστόσο η ομάδα έδειξε στο παιχνίδι με τη Δόξα ότι μπορεί να βγάλει ωραίους συνδυασμούς και να απειλήσει, χωρίς να χρειάζονται μακρινές μεταβιβάσεις με μπαλιές.

Ας μη ξεχνάμε ότι επιστρέφει το βασικό αμυντικό δίδυμο της Κυρίας, οι Ντουκλάο και Σίλντενφελντ, οι οποίοι αναμένεται να παραταχθούν στην αρχική εντεκάδα. Πρόκειται για δύο δυνατά και ψηλά κορμιά, που διαπρέπουν στο ψηλό παιχνίδι. Σίγουρα ο Γιάννης Αναστασίου γνωρίζει ότι οι μπαλιές καμινάδες πρέπει να αποφεύγονται, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να ψάχνει τις φάσεις μέσα από στιλ παιχνιδιού με τη μπάλα κάτω.

Επίσης, οι συγκεκριμένοι παίκτες προωθούνται στα στημένα και οι δικοί μας αμυντικοί πρέπει να προσέξουν την ικανότητα των δύο στο ψηλό παιχνίδι, και επιθετικά.

Πάντως, χαριτολογώντας, την τελευταία φορά που επιστήσαμε την προσοχή για τους Ντουκλάο και Σίλντενφελντ, ο Ματ Νταρμπισάιαρ σκόραρε δις με το κεφάλι (!) μέσα σε πέντε λεπτά και πήραμε σπουδαίο διπλό, γυρίζοντας το παιχνίδι! Για να δούμε…