Home TOP NEWS Το ίδιο έργο σε επανάληψη

Το ίδιο έργο σε επανάληψη


Η ΟΜΟΝΟΙΑ για άλλο ένα ντέρμπι αιωνίων δεν ήταν αντάξια των συνθηκών και μοιραία δέχτηκε την ήττα. Είναι σαν να βλέπουμε το ίδιο έργο σε επανάληψη αφού σε κάθε αγώνα με το Αποέλ η ομάδα μας δεν εμφανίζεται ποτέ.

Μπορούμε να πούμε ότι ήταν αναμενόμενο μιας και οι παρουσίες της ομάδας μας μέχρι τώρα είναι τραγικές και χθες μέτρησε την 5η σερί ήττα στο Πρωτάθλημα. Αυτό που εκνευρίζει είναι ότι σε όποια κατάσταση βρίσκεται η ΟΜΟΝΟΙΑ, είτε ψυχολογική είτε αγωνιστική, η ήττα από το Αποέλ έρχεται με κάθε τρόπο. Έχουμε αποκτήσει μια νοοτροπία ηττοπάθειας μαζί τους σε σημείο που κανένας δεν πιστεύει ότι έχουμε βαθμολογικές ελπίδες απέναντι τους. Η αγωνιστική παρουσία της ομάδας στο χθεσινό παιχνίδι κινήθηκε στα ίδια επίπεδα και ο αιώνιος μας κέρδισε με σχετική ευκολία.

Η αλήθεια είναι ότι ούτε την ποιότητα των ποδοσφαιριστών τους διαθέτουμε, την τελευταία τουλάχιστον 5ετία. Κάποιοι έταζαν ρόστερ εκατομμυρίων, ωστόσο η ποιότητα που υπάρχει αυτή τη στιγμή δεν τους δικαιώνει. Για το συγκεκριμένο θέμα θα τα πούμε σε άλλο μας άρθρο.

Μετράμε 23 αγώνες χωρίς νίκη απέναντι τους και άλλους 12 χωρίς έστω να πάρουμε το βαθμό της ισοπαλίας. Δεν ξέρουμε που μπορεί να φτάσουν αυτοί οι αριθμοί αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πάντα ίδια στα αιώνια ντέρμπι, αν όχι και χειρότερη.