Home TOP NEWS Ας ηρεμήσουμε λίγο με Ματ

Ας ηρεμήσουμε λίγο με Ματ


Αρκετά παίζει το όνομα του Ματ Νταρμπισάιαρ στα ρεπορτάζ, αλλά και στις συζητήσεις του κόσμου, από την αρχή της σεζόν, λόγω του ότι δεν έχει πάρει μπρος η μηχανή του, όπως ισχυρίζονται. Άποψη την οποία δε συμμεριζόμαστε και θα εξηγήσουμε πιο κάτω γιατί.

Καταρχάς, και για να προλάβουμε κάποιους ότι είμαστε προσωπολάτρες, δεν πρέπει να ξεχνάμε τόσο εύκολα ποιος είναι ο Ματ Νταρμπισάιαρ. Είναι ο μόνος από τους περσινούς και προπέρσινους ποδοσφαιριστές που δεν σταμάτησε λεπτό να προσπαθεί στο μέγιστο και να προσφέρει στην ομάδα. 50 και βάλε γκολ έχει σημειώσει ο άνθρωπος και στην Κύπρο θα τον βγάλουμε άμπαλο γιατί έχει ένα μόνο γκολ φέτος.

Ο κυριότερος όμως λόγος για τον οποίο δεν πρέπει να στηγματίζεται ο Άγγλος είναι γιατί δεν έχει την αποκλειστική ευθύνη. Δεν είναι ότι βρίσκει φάσεις και δεν τις βάζει (αν και φέτος έχασε πέναλτι και κάποιες εύκολες φάσεις για την κλάση του), αλλά ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ δε φτιάχνει φάσεις. Πως να πάρει και ο ποδοσφαιριστής ρέντα και να βρει τη φόρμα του; Δεν νομίζουμε ο Νταρμπισάιαρ να μην έχει δείξει μέχρι σήμερα την κλάση του και να χρειάζεται να πείσει κάποιον ότι είναι δεινός σκόρερ.

Άλλο το ένα, άλλο το άλλο…

Διαβάστε επίσης – Η έλλειψη δημιουργικότητας…