Home TOP NEWS Άξιο απορίας…

Άξιο απορίας…


Άξιο απορίας η επιλογή του Αναστασίου να περάσει τον Ζίβετς στη θέση του τραυματία Γκόμεθ, στο ημίχρονο κόντρα στο Αποέλ. Ο Ελλαδίτης κόουτς είχε στον πάγκο τις πιο «έτοιμες» λύσεις των Μόντες, Αντόνια, Τζαΐλσον και Εντρένα, όμως προτίμησε τον Σλοβένο.

Ο Σάσα Ζίβετς είχε να αγωνιστεί από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα στις 7 Οκτωβρίου. Από τότε μόνο στο περασμένο παιχνίδι με την Αλκή μπήκε αποστολή, μένοντας ωστόσο στον πάγκο. Ο Ζίβετς στο «αιώνιο» πέρασε στον αγωνιστικό χώρο όταν η ομάδα μας βρισκόταν μπροστά στο σκορ και χρειαζόταν ένα εξτρέμ για να χτυπάει στις αντεπιθέσεις. Παρότι υπήρχαν άλλες πολλές επιλογές στον πάγκο, σε καλύτερη κατάσταση από αυτόν, προτιμήθηκε χωρίς ωστόσο να βοηθήσει.

Προπονητές δεν είμαστε και ούτε κάνουμε υποδείξεις. Αναφέρουμε απλώς το γεγονός που δημιούργησε ερωτήματα στις τάξεις του κόσμου. Ασφαλώς και δεν ευθύνεται ο Ζίβετς για την τελική έκβαση του σκορ, όμως συζητήθηκε αρκετά η επιλογή αυτή του Αναστασίου. Ίσως προμηνύει κάτι για τη μεταγραφική του Ιανουαρίου αλλά αυτό θα το δούμε στην ώρα του.