Home TOP NEWS Χρειάζεται να γίνουν πολλά

Χρειάζεται να γίνουν πολλά


Πολλά είναι αυτά που χρειάζεται να γίνουν για να φτάσει η ομάδα στα επιθυμητά επίπεδα απόδοσης. Έχει ήδη δώσει 12 παιχνίδια Πρωταθλήματος και στην καλύτερη περίπτωση οι εμφανίσεις της ακούμπησαν το μέτριο.

Κάθε εβδομάδα κάνουμε αναφορά στο γεγονός ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να παρουσιαστεί βελτιωμένη στον επερχόμενο αγώνα της σε σχέση με τον τελευταίο. Οι ποδοσφαιριστές να είναι συγκεντρωμένοι σε όλο το 90λεπτο, με μοναδικό στόχο να πάρουν τους τρεις βαθμούς, αλλά και να παίξουν και λίγη μπάλα. Η απόδοση ωστόσο παραμένει στα ίδια μη ικανοποιητικά επίπεδα, ανεξαιρέτου αποτελέσματος. Η ομάδας μας είτε κερδίζει είτε χάνει, παρουσιάζεται άψυχη στον αγωνιστικό χώρο και δεν παίζει όπως ο κόσμος της θέλει να την βλέπει. Στα παιχνίδια απέναντι σε Ανόρθωση και ΑΕΛ δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της προβάδισμα και δεν κατάφερε να τα κερδίσει. Κόντρα στην Αλκή φάνηκε αρκετά τυχερή μιας και ο αντίπαλος είχε δύο δοκάρια, τη στιγμή που η ομάδα μας «σκότωσε» τον αγώνα με ανύπαρκτο πέναλτι.

Ο Γιάννης Αναστασίου γνωρίζει ότι αυτό που βλέπουμε από την ομάδα δεν είναι το επιθυμητό. Ξέρει και ο ίδιος ότι πρέπει να γίνουν πολλά στο «Ηλίας Πούλλος» για να αλλάξει το σκηνικό αυτό. Προσπαθεί να περάσει τη φιλοσοφία του, ωστόσο δεν βοηθιέται και από το υλικό που έχει. Η μεταγραφική του Ιανουαρίου πλησιάζει και εκεί θα δούμε τις προσθαφαιρέσεις που θα έχει η ομάδα και κατά πόσο θα επέλθει η βελτίωση που χρειάζεται.