Home TOP NEWS Εξακολουθεί να μην πείθει

Εξακολουθεί να μην πείθει


Για ακόμη μια φορά η απόδοση της ομάδας μας κινήθηκε σε μέτρια επίπεδα και εξακολουθεί να μην πείθει με την παρουσία της. Ευτυχώς αυτό δεν στοίχισε ξανά και η ΟΜΟΝΟΙΑ έφυγε με το διπλό από την Λάρνακα. Αυτό είναι και το μόνο που μένει από τον αγώνα και βλέπει τώρα τη συνέχεια.

Η ομάδα μας ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ, με την πρώτη της ευκαιρία για γκολ. Ο Γκόμεθ με μια εξαιρετική εκτέλεση φάουλ κάρφωσε την μπάλα στα δίχτυα και έδωσε το προβάδισμα στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Μετά το προβάδισμα περιμέναμε βελτίωση από την ομάδα μας, μιας και είχε και τη ψυχολογία με το μέρος της. Αυτή δεν ήρθε και η μετριότητα παρέμεινε.

Μετά την ανάπαυλα οι δύο ομάδες είχαν κάποιες καλές προϋποθέσεις, ωστόσο δεν κατάφερναν να σκοράρουν. Στη συνέχεια η Αλκή έγινε πιο απειλητική και έψαχνε το γκολ της ισοφάρισης. Φάνηκε άτυχη ωστόσο, αφού σε δύο περιπτώσεις, οι προσπάθειες της για γκολ σταμάτησαν εις διπλούν στο δοκάρι. Η ομάδα μας αδυνατούσε να καθαρίσει τον αγώνα, μέχρι που κέρδισε πέναλτι. Ένα πέναλτι που δεν ήταν, για να λέμε και την αλήθεια, δεν το χρειαζόμασταν. Ο Γκόμεθ ήταν εύστοχος από τα έντεκα βήματα και κάπου εκεί όλα τέλειωσαν.

Δεν ήρθε η βελτίωση που περιμέναμε και οι ποδοσφαιριστές κινήθηκαν και πάλι στα ρηχά. Η ομάδα δεν θυμίζει σε τίποτα την πραγματική ΟΜΟΝΟΙΑ και προβληματίζει συνεχώς με την παρουσία της. Χθες αντιμετώπιζε τον ουραγό της βαθμολογίας και μπορούμε να πούμε ότι το τελικό αποτέλεσμα ήταν κολακευτικό για μας. Εν τέλει κατάφερε να πάρει το ζητούμενο και είναι αναγκασμένη να κοιτάξει τη συνέχεια. Ακολουθεί «αιώνιο» ντέρμπι και εφόσον δεν βελτιωθεί ούτε τώρα η απόδοση, το αποτέλεσμα θα είναι αρνητικό.