Home TOP NEWS Η διαχείριση των απουσιών…

Η διαχείριση των απουσιών…


Με αρκετές απουσίες πάει στο παιχνίδι κόντρα στην Ένωση η ομάδα μας. Ο Γιάννης Αναστασίου καλείται να βρει τους αντικαταστάτες που θα προσφέρουν με τις υπηρεσίες τους, για να πάρει η ομάδα μας το τρίποντο.

Τρεις εξ αυτών ήταν γνωστές, ενώ μετά τον αγώνα με το Αποέλ προστέθηκαν άλλοι τέσσερις. Σημαντικές οι απουσίες για το επερχόμενο παιχνίδι, κυρίως αυτές που προέκυψαν μετά το «αιώνιο». Γκόμεθ και Λόε ήταν εκ των κορυφαίων στην αναμέτρηση της περασμένης εβδομάδας, ωστόσο τραυματίστηκαν και θα είναι εκτός, με τον Ισπανό να μην υπολογιζόταν ούτως η άλλως καθώς συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό καρτών. Κάρτες συμπλήρωσε και ο Λόρα, με τον Παναγή επίσης να είναι εκτός λόγω της κόκκινης που δέχθηκε.

Αυτό δημιούργησε και αρκετό «πονοκέφαλο» στον προπονητή της ομάδα μας, που καλείται να βρει τις λύσεις. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει πάση θυσία να πάρει το τρίποντο γι’ αυτό και όποιοι κι αν αγωνιστούν, χρειάζεται να παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι στον αγώνα. Μιας και η μεταγραφική Ιανουαρίου πλησιάζει, κάποιοι ποδοσφαιριστές έχουν την τελευταία τους ευκαιρία να αποδείξουν εάν αξίζουν μια θέση στην ομάδα.