Home TOP NEWS Κρατάμε την ουσία και προχωράμε

Κρατάμε την ουσία και προχωράμε


Μονάχα την ουσία πρέπει να κρατήσουμε από την χτεσινή νίκη με 3-0 επί του Ονήσιλου, για τον θεσμό του κυπέλλου. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε τα αυτονόητα απέναντι σε ένα κατά πολύ κατώτερο αντίπαλο και πήρε την πρόκριση για τους 16 του κυπέλλου Κύπρου.

Πιο ξεκάθαρα για το τι είναι σημαντικό για τον συγκεκριμένο αγώνα, δεν μπορούσε να τα πει ο Γιάννης Αναστασίου. Ο κόουτς ανέφερε κατά σειρά την πρόκριση, το μηδέν παθητικό αλλά και την χρησιμοποίηση νεαρών, ενώ δεν παρέλειψε να πει και για τους ποδοσφαιριστές που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής μέχρι σήμερα.

Το πρώτο είναι αυτονόητο γιατί είναι σημαντικό, οπόταν δε σηκώνει περαιτέρω σχολιασμό. Όσο αφορά το μηδέν πίσω στην άμυνα, ο Ελλαδίτης είναι σαν να παραδέχεται ότι στα μετόπισθεν υπάρχει πρόβλημα, προφανώς αφού σε κάθε παιχνίδι δεχόμαστε γκολ, και ένας αγώνας χωρίς να δεχτούμε τέρμα βοηθάει στην ψυχολογία. Αν και στο συγκεκριμένο παιχνίδι, η αμυντική γραμμή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν πιέστηκε σχεδόν καθόλου.

Τέλος, η συμμετοχή των Γκαφούρ, Λοέ, Μόντες και Παναγή, θα βοηθήσουν τον προπονητή μας να σχηματίσει καλύτερη εικόνα για τις δυνατότητες τους. Από την άλλη, οι μικροί Λοΐζος Λοΐζου και Μαρίνος Τζιωνής, έστειλαν το δικό τους μήνυμα για το μέλλον. Τα λεπτά που τους πήραν μόνο καλό μπορούν να τους κάνουν, ενισχύοντας την ψυχολογία τους για να συνεχίσουν να μάχονται για μια θέση στην πρώτη ομάδα.

Αυτά λοιπόν από το χτεσινό παιχνίδι. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Προχωράμε…