Home TOP NEWS Μαύρα Χριστούγεννα…

Μαύρα Χριστούγεννα…


Μαύρα Χριστούγεννα θα κάνουν οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ του νησιού και αυτά θα είναι πιο… μαύρα από ποτέ άλλοτε. Δεν είναι η ισοπαλία με την Ένωση που προκαλεί τόσο θυμό και απογοήτευση, άλλωστε όλες οι ομάδες χάνουν βαθμούς, αλλά όλα αυτά που προηγήθηκαν από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα.

Το καλοκαίρι πάρθηκαν οι πιο ιστορικές αποφάσεις που αφορούσαν το Σωματείο με την ελπίδα ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα παρουσίαζε ένα καλύτερο πρόσωπο εντός και εκτός γηπέδου. Ο τρόπος που επιβλήθηκε η εταιρία από τους γνωστούς κύκλους, αλλά και η μορφή της με ένα μοναδικό μέτοχο στην κατά τα άλλα ομάδα του λαού, ανάγκασε πολύ κόσμο να γυρίσει την πλάτη στην ομάδα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε πολλά το καλοκαίρι, πολλοί όμως είπαν ας είναι, τουλάχιστον η ομάδα να βρει τον δρόμο της αγωνιστικά.

Φτάσαμε στο σήμερα και τα πράγματα είναι χειρότερα από ποτέ. Δεν εκπέμπουμε υγεία, ούτε μέσα, ούτε έξω από το γήπεδο. Είναι ολοφάνερο και ας κρύβονται μερικοί. Ολόκληρη ΟΜΟΝΟΙΑ έχει μείνει με λιγοστούς οπαδούς στις εξέδρες, μια ομάδα με ποιότητα κάτω του μετρίου στην 7η θέση και έναν ιδιοκτήτη που ζει μόνιμα στην Αμερική.

Δεν μπορεί να κάνουμε τα πράγματα σωστά αλλά τα αποτελέσματα να κάνουν λάθος. Μας έχετε βουλιάξει…