Home TOP NEWS Ο Γιόρντι Γκόμεθ και η επιθετική αναποτελεσματικότητα

Ο Γιόρντι Γκόμεθ και η επιθετική αναποτελεσματικότητα


Ο Γιόρντι Γκόμεθ είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με πέντε γκολ, την ίδια στιγμή που οι Ραμίρεζ και Ντάρμπισαιρ έχουν μαζί τρία. Είναι φανερό ότι υπάρχει πρόβλημα με το εύκολο γκολ και αυτό φαίνεται και από την βαθμολογική μας συγκομιδή.

Δεν είναι τόσο κακό να έχεις για πρώτο σκόρερ ένα ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Το κακό είναι όταν τα τρία από τα πέντε γκολ που πέτυχε είναι από την άσπρη βούλα, όπως επίσης και το γεγονός ότι οι δύο επιθετικοί της ομάδας έχουν μαζί τρία γκολ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ αντιμετωπίζει πρόβλημα στην επίθεση και δεν έχει το εύκολο γκολ μπροστά. Από την αρχή της σεζόν σπατάλησε πολλές ευκαιρίες και σε πολλά παιχνίδια, γεγονός που της κόστισε και βαθμούς.

Ματ Νταρμπισάιρ και Νταβίντ Ραμίρεζ δεν έχουν καταφέρει, μέχρι στιγμής, να βοηθήσουν την ομάδα με τα τέρματα τους. Κυρίως ο Άγγλος, που πέτυχε ένα γκολ απέναντι στην Ένωση, δεν έχει καταφέρει να βρει την επαφή με τα δίχτυα που είχε τις τελευταίες δύο σεζόν. Από την άλλη ο Κοσταρικανός, που αγωνίστηκε αρκετές φορές και στα φτερά, πέτυχε δύο γκολ κόντρα σε Δόξα και Ανόρθωση και ούτε αυτός έχει βρει τον ρυθμό που θα ήθελε.

Αμφότεροι και οι δύο ποδοσφαιριστές χρειάζονται γκολ για να ανέβουν ψυχολογικά και να βοηθήσουν την ομάδα με τα τέρματα τους. Όσο η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν βρίσκει γκολ από τους επιθετικούς της στα παιχνίδια της, θα δυσκολεύεται να παίρνει και τους βαθμούς που θέλει.