Home TOP NEWS Προσγειωμένα…

Προσγειωμένα…


Μια μικρή νότα αισιοδοξίας έφερε στις τάξεις του κόσμου η μεταγραφή του Μαυρία καθώς και η είδηση για επιστροφή του Λάρκου. Αυτό που πρέπει να κάνουμε όμως είναι να τα αντιμετωπίσουμε προσγειωμένα διότι καθρέφτης είναι το γήπεδο και κανείς δεν εγγυάται δεδομένη επιτυχία.

Εξάλλου δεν πρέπει να ξεχνάμε και την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα. Το υφιστάμενο ρόστερ φτάνει το πολύ μέχρι το μέτριο ενώ υπάρχει και το γνωστό πρόβλημα με τη φυσική κατάσταση. Δια στομάτος προπονητή αναφέρθηκε ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να ζητάνε θέση και ότι πρέπει να επέλθει τρομερή βελτίωση. Όλα αυτά είναι αρκετά στο να δούμε τη γενική εικόνα ως έχει και να μην παρασυρόμαστε με τις μεταγραφές που έγιναν ή και από αυτές που περιμένουμε. Δεν λύνονται τόσο εύκολα τα προβλήματα της ομάδας και θα χρειαστεί να γίνει πολλή δουλειά στο «Ηλίας Πούλλος».

Όσον αφορά την περίπτωση του Λάρκου, αν και ακόμη δεν είναι επίσημο, οι πληροφορίες λένε ότι δύσκολα θα αλλάξει κάτι και θα είναι ο νέος Τεχνικός Διευθυντής. Ο Κύπριος τεχνικός έχει αρκετά να φτιάξει, δεν πρέπει ωστόσο να περιμένουμε να τα διορθώσει όλα από τον πρώτο μήνα. Αυτό θα γίνει με την πάροδο του χρόνου, μιας και το ρόστερ δεν είναι δικό του. Ευελπιστούμε να αποτελέσουν ένα καλό δίδυμο με τον Αναστασίου και να μπει η ΟΜΟΝΟΙΑ στο σωστό δρόμο.