Home TOP NEWS Πρόβλεψη ενδεκάδας απέναντι στο Αποέλ

Πρόβλεψη ενδεκάδας απέναντι στο Αποέλ


Ντέρμπι «αιωνίων» έχει το πρόγραμμα σήμερα (16:00, live @OmonoiaNews) και η ομάδα μας καλείται να παρουσιαστεί καθώς πρέπει και να πάρει το τρίποντο. Το έργο της είναι εξαιρετικά δύσκολο γι’ αυτό και οι ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν πρέπει να τα δώσουν όλα. Αρκετά απρόβλεπτη η ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Γιάννης Αναστασίου.

Άμυνα

Δύσκολη η επιλογή για τον «άσσο» με τους Μεχίας και Παναγή να διεκδικούν επί ίσοις όροις τη θέση. Δίνουμε ένα πολύ μικρό προβάδισμα στον Ισπανό, για τον λόγο ότι προτιμήθηκε περισσότερες φορές από τον Αναστασίου. Μπροστά από τον πορτιέρο παραμένουν οι Βύντρα-Πρέτσε καθώς και στο δεξί άκρο της άμυνας ο Λόρα. Αριστερά δεν υπάρχει άλλη επιλογή πέραν του Λόπεζ, μιας και ο Μανρίκε είναι παροπλισμένος.

Μεσαία Γραμμή

Αρκετές οι επιλογές για τη θέση του «κόφτη», με τον Κούσουλο ωστόσο να είναι ο επικρατέστερος. Τις δικές του πιθανότητες έχει και ο Κατελάρης για τη συγκεκριμένη θέση, πιο λίγες έχει ο Λοέ. Σίγουροι πρέπει να θεωρούνται οι Άλεξ Σοάρες και Γιόρντι Γκόμεθ, που θα αγωνιστούν λίγο πιο μπροστά. Δεξιά στα φτερά μάλλον ξεκινάει ο Τζαίλσον, ενώ στα αριστερά δίνουμε ένα μικρό προβάδισμα στον Ραμίρεζ. Μόντες, Ζίβετς και Αντόνια διεκδικούν επίσης τη συγκεκριμένη θέση.

Επίθεση

Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Ματ Νταρμπισάιρ, που θέλει να βρει τον παλιό καλό του εαυτό και την επαφή του με τα αντίπαλα δίχτυα. Πιθανότητες έχει και ο Ραμίρεζ, ωστόσο θεωρούμε ότι ο προπονητής της ομάδας μας θα τον μεταθέσει στο αριστερό φτερό.