Home TOP NEWS Αναστασίου: «Αν θέλουμε να πετύχουμε πράγματα πρέπει να συνεχίσουμε με το ίδιο...

Αναστασίου: «Αν θέλουμε να πετύχουμε πράγματα πρέπει να συνεχίσουμε με το ίδιο πνεύμα»


Στην καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου μετά από κάθε παιχνίδι βρέθηκε ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με την λήξη του ματς με την ΑΕΚ. Ο Γιάννης Αναστασίου, μεταξύ άλλων, σχολίασε το παιχνίδι και το αποτέλεσμα, που έφερε την πρώτη νίκη σε ντέρμπι για την ομάδα μας.

Οι δηλώσεις του Ελλαδίτη κόουτς:

«Καλησπέρα. Ήταν ένα παιχνίδι τακτικά δύσκολο για τις δύο ομάδες. Φάνηκε ότι και οι δύο ομάδες ήθελαν το παιχνίδι αλλά με μεγάλη προσοχή στην άμυνα. Πιστεύω, και αυτό το είπα στους παίκτες μου στο ημίχρονο, ότι παρασυρθήκαμε από το χαμηλό τέμπο της ΑΕΚ, μας οδήγησαν εκεί που θέλανε, και θα έλεγα βγάλαμε αρκετό εκνευρισμό στο παιχνίδι μας στο πρώτο ημίχρονο. Μιλήσαμε στο ημίχρονο και είπαμε να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι μας. Ξέραμε ότι είμαστε αρκετά καλά πλέον σε φυσική κατάσταση, είχαμε αρκετά τρεξίματα. Πολλά ευρωπαικά παιχνίδια για την ΑΕΚ και σε συνδιασμό με την ηλικία των παικτών που είναι έμποιροι μεν αλλά σίγουρα δεν μπορούν να ακολουθούν υψηλές εντάσεις σε υψηλό τέμπο. Είχαμε καθαρότερο μυαλό. Εμείς σημειώσαμε το γκολ και πήραμε μια σημαντική νίκη και από πλευράς ψυχολογίας. Και στην βαθμολογία μας δίνει κάποια ώθηση. Αλλά αυτό που είπα μέσα στα παιδιά είναι μόνο η αρχή. Αν θέλουμε να πετύχουμε πράγματα πρέπει να συνεχίζουμε στο ίδιο πνεύμα και να συνεχίσουμε στο ίδιο τέμπο. Γιατί πολλά πράγματα πλέον θα εξαρτώνται από μας και όχι τόσο από τους αντιπάλους.

Αυτό που για μένα είναι σημαντικό σήμερα είναι το ομαδικό πνεύμα. Αυτό κρατάω. Ο Μαυρίας θα είναι από αύριο 100% με την ομάδα, ο Κολοβός χρειάζεται αγωνιστικό ρυθμό. Ο Κολοβός το μόνο πράγμα που έκανε σήμερα ήταν να δώσει την πάσα στο γκολ.

Υπήρχαν αρκετά άσχημα αποτελέσματα φέτος. Τα παιδιά προσπαθούν να δείχνουν μια συγκέντρωση. Σήμερα κρατήσαμε το προβάδισμα. Οι νίκες βοηθάνε πάντα.

Είμαι εδώ 2 μήνες, έχουν παίξει όλα τα παιδιά, δεν μπορεί να πει κάποιος ότι τον έχουμε αδικήσει. Υπάρχουν παίκτες στο ρόστερ που δεν είχαν αξιοποιηθεί. Θα παίρνουν τις ευκαιρίες τους. Κάποια παιδιά είναι πιο μικροί αλλά θα πάρουν τις ευκαιρίες τους. Δεν πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι από ένα αποτέλεσμα ή ένα παιχνίδι. Αν έχεις την φιλοδοξία να παίξεις στην ΟΜΟΝΟΙΑ, το πιο σημαντικό είναι η απόδοση σου να είναι συνέχεια σε ψηλά στάνταρτ.

Θα μιλάτε με τον κ.Λάρκου για τις μεταγραφές».

To βίντεο των δηλώσεων:

https://www.facebook.com/OMONOIAfootball/videos/138062290427240/