Home TOP NEWS Η τύχη…

Η τύχη…


Ξεκινάμε το άρθρο λέγοντας ότι κανένας από την ΟΜΟΝΟΙΑ δεν παρουσίασε την τύχη ως τον κύριο παράγοντα του χτεσινού αποκλεισμού. O Γιάννης Αναστασίου ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «υπάρχουν αδυναμίες», ενώ ο Αντρέας Δημητρίου στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες που δεν μετατρέψαμε σε γκολ. Αναφορές όμως στην τύχη έγιναν, και από τους οπαδούς μας, και είναι μια καλή ευκαιρία να πούμε την άποψη μας περί τούτου.

Η τύχη είναι εκεί καταρχάς. Υπάρχει στο ποδόσφαιρο και είναι ικανή να επηρεάσει την έκβαση ενός αγώνα. Από εκεί και πέρα, σε βάθος χρόνου, δεν είναι αρκετή για να πετύχεις ή να αποτύχεις. Δεν μπορεί 20 χρόνια η ΟΜΟΝΟΙΑ να είναι σε κάμψη και εμείς ακόμα να αποδίδουμε σαν κόσμος τις αποτυχίες στην τύχη ή σε ένα τυχερό γκολ που δέχτηκαμε. Να το πούμε διαφορετικά: μόνο τυχαίο δεν είναι που η ΟΜΟΝΟΙΑ μένει άτιτλη τα τελευταία χρόνια και αδυνατεί να κερδίσει ομάδες όπως ο Απόλλωνας και το Αποέλ.

Λογικό είναι μετά από κακά αποτελέσματα να ψάχνουμε να πιαστούμε από κάπου. Ας αφήσουμε όμως την τύχη όταν θα κάνουμε τα πράγματα σωστά και έπειτα. Άλλωστε είναι παραδοχή της εταιρίας ότι έγιναν λάθη, γι’ αυτό και τόσες λύσεις συνεργασίας και προσλήψεις.

Η τύχη με τόσα λάθη που κάνουμε τις τελευταίες δεκαετίας, δεν είναι καλή, και δεν πρέπει να αποτελεί, δικαιολογία για κανένα μας…