Home TOP NEWS Match Report: Πήρε την πρώτη νίκη σε ντέρμπι

Match Report: Πήρε την πρώτη νίκη σε ντέρμπι


Την πρώτη της νίκη σε ντέρμπι πέτυχε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ, αφού επιβλήθηκε με 1-0 της ΑΕΚ στο ΓΣΠ, στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής. Το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο, με την ομάδα μας να μπαίνει μπροστά στο σκορ και να κρατά το προβάδισμα μέχρι το τέλος. Ο Κατελάρης το γκολ με συρτό σουτ εκτός περιοχής στο 70′.

Α’ Ημίχρονο

Η πρώτη καλή στιγμή και μάλιστα μεγάλη άνηκε στην ομάδα μας μόλις στο 6′, με κοντινή κεφαλιά του Νταρμπισάιαρ να περνά λίγο έξω, ενώ στο 10΄η ΟΜΟΝΟΙΑ έφτιαξε νέα καλή στιγμή με σουτ του Κατελάρη να περνά πάνω από τα δοκάρια. Ένα λεπτό αργότερα η ΑΕΚ έφτιαξε την πρώτη της καλή στιγμή, με την προσπάθεια του Τολμές να κοντράρει και να αναγκάζει τον Μεχίας σε δύσκολη απομάκρυνση σε κόρνερ. Στο 19′ η ΑΕΚ απείλησε και πάλι, με το σουτ του Γκαρσία από το ύψος του πέναλτι να περνά άουτ. Στο 32′ μια κεφαλιά του Ματ έφυγε έξω, ενώ ένα λεπτό νωρίτερα προηγήθηκε σουτ του Γκόμεθ που κόντραρε και μάζεψε εύκολα ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ. Τέσσερα λεπτά αργότερα, μετά από κόντρες στην περιοχή μας, ο Τολμές πλάσαρε εκτός ισορροπίας, με την μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ. Στο 39′ ο Μεχίας υποχρεώθηκε σε μεγάλη επέμβαση μετά από φάουλ, με την μπάλα να σκάει μπροστά του και να διώχνει τελευταία στιγμή σε κόρνερ. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή του ημιχρόνου.

Β’ Ημίχρονο

Στην επανάληψη η ΟΜΟΝΟΙΑ απείλησε και πάλι πρώτη (48′), με τον Γκόμεθ να κλέβει και να τελειώνει μόνος τη φάση με σουτ που μάζεψε εύκολα ο Τόνιο, ενώ ένα λεπτό αργότερα, συρτό σουτ του Λόρα εντός περιοχής κόντραρε και πέρασε κόρνερ. Παρά τον πεσμένο ρυθμό, η ομάδα μας ευτύχησε να προηγηθεί με δυνατό συρτό σουτ του Κατελάρη στο 70′, μετά από ασίστ του Κολοβού που μόλις είχε περάσει στον αγώνα. Στο 74′ η ΑΕΚ δοκίμασε να απαντήσει, με το επίσης συρτό σουτ του Λαμπάν να περνά δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Μεχίας. Στο 87′ η ΟΜΟΝΟΙΑ φλέρταρε με την ισοφάριση, αφού στο τετ α τετ του Κωνσταντίνου με τον Μεχίας, ο πρώτο πλάσαρε έξω. Λίγο πριν τη λήξη, ο Καταλά δοκίμασε ένα πολύ αδύνατο σουτ που μάζεψε εύκολα ο Ισπανός κίπερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Συμπερασματικά 

Η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειαζόταν πολύ αυτή τη νίκη και την πήρε. Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με την μπίλια να κάθεται στο πράσινο και την ομάδα μας να προσθέτει ένα πολύτιμο τρίποντο. Ένεση ψυχολογίας για τη συνέχεια. Συνεχίζουμε…