Home TOP NEWS Με αυξημένες επιλογές

Με αυξημένες επιλογές


Περισσότερες επιλογές θα έχει ο Γιάννης Αναστασίου για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Δεδομένοι απόντες είναι οι Χριστοφή, Μανρίκε και Μαυρίας, ενώ υπολογίζει σε άλλους πέντε ποδοσφαιριστές, σχετικά με τον τελευταίο αγώνα Πρωταθλήματος.

Πρώτη και σημαντική επιλογή που θα έχει στα χέρια του ο προπονητής της ομάδας μας, είναι αυτή του Δημήτρη Κολοβού. Ο Ελλαδίτης ποδοσφαιριστής πραγματοποιεί από την Πέμπτη το κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, ενώ από χθες μαζί με τον Μαυρία έχουν εγγραφεί και επίσημα στην ομάδα. Ο Μαυρίας από την άλλη, πραγματοποιεί ατομικό πρόγραμμα και υπολογίζεται να είναι έτοιμος στα μέσα του μήνα. Επιπλέον, ο Αναστασίου υπολογίζει και στους Παναγή και Λόε που επανέρχονται, καθώς επίσης και τους Γκόμεθ και Λόρα που μπορεί να αγωνίστηκαν στον αγώνα Κυπέλλου με τον Απόλλωνα, όμως απουσίαζαν από το τελευταίο παιχνίδι Πρωταθλήματος κόντρα στην Ένωση.

Όποιοι και αν αγωνιστούν στον αγώνα της Κυριακής, ο στόχος είναι ο ίδιος και δεν είναι άλλος από τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να ανακάμψει επιτέλους και ας ελπίσουμε να γίνει η αρχή απέναντι στην ΑΕΚ.