Home TOP NEWS Ο Μεχίας για Ρεάλ, Μουρίνιο, Ζίνταν και… ΟΜΟΝΟΙΑ!

Ο Μεχίας για Ρεάλ, Μουρίνιο, Ζίνταν και… ΟΜΟΝΟΙΑ!


Συνέντευξη στην ιστοσελίδα madridistareal.com, που ασχολείται με ρεπορτάζ της Ρεάλ, παραχώρησε ο τερματοφύλακας της ομάδας μας, Τόμας Μεχίας. Ο Ισπανός είναι γνωστό ότι πέρασε (και) από την Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ προπονήθηκε και έπαιξε ένα παιχνίδι υπό τις οδηγίες του Ζοζέ Μουρίνιο. Ασφαλώς ο Τόμας ρωτήθηκε και για την ΟΜΟΝΟΙΑ, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τη χώρα και τον κόσμο της ομάδας.

Όλα όσα είπε και αφορούν την ΟΜΟΝΟΙΑ:

«Είναι ένα νέο κεφάλαιο στην ζωή μου, ένα νέο πρωτάθλημα, καινούργιοι συνάδελφοι, μια νέα πόλη και πολλά πράγματα να ανακαλύψω. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με αυτό το νέο πρότζεκτ. Εδώ στην Κύπρο ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, όπως και στην ΌΜΟΝΟΙΑ, που έχει υπέροχους οπαδούς. Στόχος μου είναι να προπονούμαι κάθε μέρα και να δείχνω τον καλύτερο μου εαυτό, απολαμβάνοντας το άθλημα, όπως έχω κάνει σε όλη μου τη ζωή».

Για το πέρασμα του από τις ακαδημίες τις Ρεάλ Μαδρίτης ανέφερε ότι δεν τον έχει βοηθήσει μόνο στο να εξελιχθεί σαν ποδοσφαιριστής, αλλά και σαν άνθρωπος.  Ο Μεχίας περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα της Ρεάλ, ενώ δεν θα ξεχάσει ποτέ όταν ο «Μού» (Ζοζέ Μουρίνιο), όπως τον αποκαλεί, γύρισε και του είπε να πάει για ζέσταμα. Ήταν τότε που σκέφτηκε ότι ανταμείβονται οι κόποι του και ένα από τα όνειρα του γίνεται πλέον πραγματικότητα.

Θυμάται επίσης τον Κάρλο Αντσελότι την σεζόν 2013-14, όταν και κάλεσε τον Μεχίας στην πρώτη ομάδα και πάλι, ενώ έκανε αναφορά και στην συνύπαρξη του με τους Lucas, Morata, Nacho, Carvajal, Jesé, Casemiro στην Castilla. Μεταξύ άλλων, σχολίασε και την δουλειά που έκανε ο Ζινεντίν Ζιντάν αλλά και τον συναγωνισμό μεταξύ Τίμο Κουρτουά και Κεΐλορ Νάβας.

Διαβάστε όλο το δημοσίευμα εδώ