Home TOP NEWS Πρόβλεψη με ενδεκάδα… της νίκης

Πρόβλεψη με ενδεκάδα… της νίκης


Η ΟΜΟΝΟΙΑ εκστρατεύει στην Πάφο, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει στο «Στέλιος Κυριακίδης» (19:00, live @OmonoiaNews) την τοπική ομάδα. Οι «πράσινοι» καλούνται να συνεχίσουν από εκεί που έμειναν στον αγώνα με την Σαλαμίνα και να φύγουν με το διπλό σήμερα, κάτι που θα αυξήσει τις πιθανότητες για είσοδο στην εξάδα.

Για τον λόγο αυτό εικάζουμε ότι ο Αναστασίου θα ξεκινήσει τους ίδιους έντεκα που έφεραν τη νίκη στο προηγούμενο παιχνίδι. Ο σχηματισμός παραμένει ίδιος και στο 4-2-3-1.

Άμυνα

Κάτω από τα δοκάρια της ομάδας θα βρεθεί ο Μεχίας, ενώ σίγουρος μπροστά του θεωρείται ο Βύντρα. Παρτενέρ του Ελλαδίτη αναμένεται να είναι ο Γκαφούρ, ενώ θέση διεκδικεί και ο Κούσουλος που επιστρέφει. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα βρεθεί ο Λόρα, ενώ στο αριστερό ο Λόπεζ.

Μεσαία Γραμμή

Στο χώρο του κέντρου και σε ρόλο «εξαριού» πιθανόν να βρεθεί ξανά ο Λόε, με τους Κατελάρη και Κούσουλο να διεκδικούν επίσης την θέση. Λίγο πιο μπροστά θα βρεθεί ο Γκόμεθ, ενώ στην θέση του επιτελικού μέσου θα βρίσκεται ο Ατζαγκούν. Στα δύο άκρα εικάζουμε ότι θα ξεκινήσουν οι Μαυρίας και Κολοβός μιας και τα πήγαν περίφημα στο προηγούμενο παιχνίδι. Βρίσκονται ούτως η άλλως σε καλύτερο επίπεδο ετοιμότητας και αναμένεται να είναι βασικοί.

Επίθεση

Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Νταβίντ Ραμίρεζ, που θέλει να συνεχίσει από εκεί που έμεινε την προηγούμενη εβδομάδα. Ευχή μας να πετύχει και σήμερα γκολ και να βοηθήσει την ομάδα.