Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Άκυρο εξ υπαρχής το δελτίο του Ουζόχο

Άκυρο εξ υπαρχής το δελτίο του Ουζόχο


Συνεχίζονται οι εξελίξεις στο πολύκροτο θέμα του Ουζόχο και την ένσταση του Απόλλωνα. Σε συνεδρία του ΚΟΑ που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο αποφασίστηκε όπως το δελτίου του ποδοσφαιριστή θεωρείται άκυρο από την πρώτη μέρα που εκδόθηκε.

Σε δηλώσεις στα ΜΜΕ η Μαίρη Παπαμηλτιάδου, Γενική Διευθύντρια του ΚΟΑ, ανέφερε ότι στη συνεδρία αποφασίστηκε όπως ανακληθεί οριστικά η προηγούμενη απόφαση του (9 Φεβρουαρίου) και επομένως η πράξη έκδοσης του δελτίου θεωρείται ως ανύπαρκτη και ουδέποτε γενόμενη.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Το ΔΣ του ΚΟΑ σε έκτακτη συνεδρία μετά από επιστολή της ΚΟΠ (15/2) αφού εξέτασε εξ΄υπαρχής το θέμα του Ουζόχο, αποφάσισε όπως ανακαλέσει την προηγούμενη απόφαση (9/2) και όπως ανακαλέσει την πράξη έκδοσης ως ανύπαρκτη και ουδέποτε γενόμενη. Ο ΚΟΑ θεωρεί ότι η ένσταση είναι αποκλειστική ευθύνη του Αθλητικού Δικαστή».

Πλέον το μπαλάκι πάει στην ΚΟΠ και συγκεκριμένα στον Αθλητικό Δικαστή και αναμένεται μέχρι το απόγευμα να ανακοινωθεί η απόφαση για την τύχη του αγώνα.

Η τελευταία ενημέρωση της ΚΟΠ για το θέμα:

Η ΚΟΠ ανακοινώνει ότι η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή Αριστοτέλη Βρυωνίδη για την ένσταση του Απόλλωνα κατά του κύρους του αγώνα με την Ανόρθωση για τη 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta θα ανακοινωθεί αργότερα σήμερα. Η απόφαση θα συνοδεύεται από το κείμενο με το πλήρες σκεπτικό.

Νωρίτερα σήμερα, ο κ. Βρυωνίδης ενημέρωσε τους εκπροσώπους της Ανόρθωσης και του Απόλλωνα για την απόφαση του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού αναφορικά με το δελτίο υγείας του ποδοσφαιριστή Φράνσις Ουζόχο.