Home TOP NEWS Άλλη ομάδα…

Άλλη ομάδα…


Άλλη ομάδα πρέπει να παρουσιαστεί η ΟΜΟΝΟΙΑ στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια της πρώτης φάσης, αν θέλει να προλάβει την κούρσα της πρώτης εξάδας. Διαφορετικά και με την εικόνα που δείχνει μέχρι σήμερα, οι ελπίδες της είναι ελάχιστες.

Όσο δύσκολο κι αν ακούγεται είναι μια πραγματικότητα και η ομάδα μας πρέπει να αλλάξει άρδην την αγωνιστική της παρουσία για να ελπίζει. Οι εμφανίσεις που πραγματοποιεί μέχρι τώρα αντικατοπτρίζουν τη θέση της. Δεν έδειξε σε καμία περίπτωση να δικαιούται να στοχεύει σε περισσότερα, πλην ελάχιστων περιπτώσεων που χαρακτηρίζονται ως εκλάμψεις. Κάθε εβδομάδα παρουσιάζει την ίδια καταθλιπτική εικόνα που δεν θυμίζει σε τίποτα το όνομα και το μέγεθος αυτής της ομάδας. Τα προβλήματα δεν λύνονται ως δια μαγείας, ωστόσο πρέπει να καταλάβει και ο τελευταίος άνθρωπος στο «Ηλίας Πούλλος» ότι το ενδεχόμενο να μείνουμε εκτός εξάδας, θα αποτελέσει την πιο ντροπιαστική σελίδα στην ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Γι’ αυτό οι πρωταγωνιστές ας βελτιώσουν την εικόνα τους και να παλέψουν μέχρι τέλους για να προλάβουμε τα ρεζιλίκια.

Το ότι τρέχουμε να προλάβουμε την κούρσα της εξάδας είναι ήδη ντροπιαστικό αλλά τουλάχιστον στη β’ φάση του Πρωταθλήματος να μην παίζουμε με μικρομεσαίες ομάδες. Αν όντως δεν είμαστε κι εμείς…